Dobrý den, dnes dopoledne jsem šla do práce a viděla jsem psa zavřeného v autě. Měl asi na 2 cm stahle okýnka vepredu, dýchal s jazykem na vestě a stále stekal. Stala jsem u auta asi 15 minut, bylo to sice částečně ve stínu a ještě tak neparilo, ale vzduch stal a i mě bylo venku hic. Po 15 minutách nikdo nepřišel, tak jsem zavolala měšťáky a v ten moment došel majitel, který mě začal před dětmi slovně napadat, že zvířata zachraňuje a co mi je** volat policii kvůli tomu, že je pes zavřeny v autě. Ze byl pryč sotva 4 minuty.. Že mám přestat žrát zvířata a být vegan a pak mám zachraňovat a podobně. No silene jsme se pohádali, říkala jsem mu, ze se tam muže zkusit zavřít sám. Prej jsem hysterka a podobně. Do teď jsem z toho nesva. Po tom návalu emocí a adrenalinu z hádky jsem se i rozbrecela :D ale říkám si, i když to není na přímém slunci, volali byste? Přece jen bylo už 28 stupňů. Potřebovala jsem se z toho i vypovídat, tak mě zajima vás názor, do teď mi z toho buší srdce, jak po mě ječel
Určitě bych se s takovým kokotem nehádala, počkala bych někde bokem na měšťáky, vše jim řekla a odešla
Udelala jste dobře.
Volala bych taky, udělalas to správnem
Volala bych a udělala jsi dobře, že jsi zavolala taky. Mrzí to pak, že se k tobě chová hnusně, ale mohla jsi pejskovi zachránit život,kdyby tam byl dýl a pán nepřišel.
Víc takových lidí jako jsi ty a svět by byl mnohem lepší😉🤗 . Děkuji ,že jsi reagovala ,sama jsem měla kdysi pejska a postupovala bych stejně . Nic si z toho nedělej ,že na tebe pán byl sprostý ,pro mě jsi hrdinka 😉🍀.
Ty miniaturní průduchy v takových vedrech vůbec nic neřeší, auto se i tak přehřívá a pes spolu s ním. Vůbec nezpochybňuj své rozhodnutí proto, že na tebe majitel vyjel. Ten to udělal proto, že si byl vědom svého pochybení a měl strach, co z toho bude mít za problém a tak si na tobě schladil žáhu. On jednal špatně, ne ty.
Udělala jsi dobře a on je naprostej kre...!!
Rozhodně jste udělala dobře, já jsem několikrát volala měštaky k autu kde bylo zavřené dítě na přímém slunci.
Holky moc všem děkuji za podporu 🤍
Je to úplně v pořádku, udělala jsi dobře
Jsi skvela a ukazala jsi detem krasny priklad, ze clovek se ma prat za spravne veci a chranit ty, co se chranit nemohou i kdyz z toho muzou prijit neprijemnosti v podobe ublizeneho chovani cloveka, ktery by se mel stydet a chodit kanalama.
Chudak pejsek. Jen by me zajimalo, co ti mestaci? Ti ho jen tak nechali na tebe kricet?
Řval proto, že vedel, že jsi v právu.
A třeba už si to příště nedovolí (nechat psa v autě v tomhle pocasi)
Deb.., co tohle udělá, tak nepředpokládám, že přijde a řekne: jejda, děkuju vám paní, za záchranu pejska, mně to vůbec nedošlo. Tohle jsou prostě hulváti, co maj prostě hnusný chování v povaze, k zvířatům i k lidem. Takže za mě to nebyla od takovýho "člověka" až tak překvapivá reakce, ale chápu rozpoložení, taky bych z toho byla otřesená. Spíš mě teda zajímá, co ta policie, ta ho snad měla srovnat, vyčinit mu a tebe se zastat.
Šikulka,moc dobře jste udělala. Přesně měl se tam zavřít sám
Ty jsi skvělá a nenech se od takového deb.la odradit od správných věcí. Nemá cenu se s takovým člověkem vůbec bavit. Udělala jsi moc dobře a děkuji za takové všímavé lidi.
Jestli bych se s ním hádala, to nevím, nicméně policii bych volala určitě. Vždyť je to normální týrání zvířete.
Ten pes by mohl i umřít, už byl nejeden takový případ. Takže jste se zachovala správně.
Souhlasím se všemi a jen mě zajímá, ti měšťáci dojeli?
Debil...zavřela bych ho tam taky,at si to zkusí! Dobře jste udelala🍀
Samozřejmě volat nebo jednat. Pokud jde fakt už o život tak rozbít okénko a nejlépe aby další osoba pořídila video záznam, tak to radí přímo PČR, jinak volat policii. Za mě dobrý počin 🙏💪 dobře Vy!
Jsi skvělá a udělala jsi dobře, ať si tam ten idi*t sedí sám a pak ať třeba mele takové blbosti!! Teď jsem se úplně vytočila. Tohle nikdy nepochopím. Opravdu jsi udělala skvělou věc a díky i za toho pejska. Taky bych byla otřesená z takového chování, zkus to už vypustit, byl to blbec... ❤️🍀👍