Holky,sice přes ni nakupuji,ale posílat budu úplně poprvé.Potrebuji reklamovat robotický vysavač,posílám do Mall před Zasilkovnu.
Bude mi stačit,když tu krabici zabalím jen do igelitu (nevím,do čeho jiného...🤷).Píšu na to adresu nebo mi na tom přijímacím místě Zásilkovny něco vytisknout,nebo jak to je?
@tez83 já tedy do zásilkový vůbec nic na balíky nepíšu. Není třeba. Zkuste zjistit, jak funguje vrácení do Mall. Postupovala bych podle jejich pokynů?
mall.cz/vraceni-zbozi
@bousovka007 koukala jsem.Jen mi to jako "starý škole" přijde zvláštní.😁
Jj, oni mají nějakej kód pro vrácení,abys to neplatila. Manžel tak taky něco vracel. Řekneš ten kód a asi teda svoje jméno a jim to v systému ukáže, že to platí Mall a normálně to vytisknou, nalepí a jede to😉
Neboj bude ta fungovat.
Však já jsem to taky slyšela poprvé. Že řekneš jen kód a oni to vezmou. Znám jen PPL vrácení - třeba do Lidlu,kde to zaneseš na Point,ale tam posílají tu nálepku (vratku) na balík se zbožím.
Člověk se furt učí.
Prej stará 🤣🤣🤣🤣
Zasilkovna podle mě balení moc neřeší 🙂 V aplikaci si zadáš odeslání zásilky a hezky tě to provede. Psát ani tisknout nic nemusíš, to vyřeší přímo na pobočce.