Zdravím mamky, stalo se uz někomu že donesl do obchodu balík aby ho poslali přes zasilkovnu a oni tak neudělali ? Nosím v místě bydliště a nikdy nebyl problém doklad jsem nikdy žádný nedostala. Včera jsem výjimečně poslala jinde a pořád se mi neukazuje že by byl balík odeslány, jde mi o to jak dokážu že jsem tam něco donesla když nemám doklad ? Dostáváte doklad o poslani ? Jak v případě mám řešit ?🤷
@lidija1234 Mně tedy přijde do pár minut od podání zásilky potvrzení na e-mail (Zjednodušený daňový doklad) - potvrzuje to zaplacenou službu a eviduje číslo zásilky a tak, prostě souhrnné info. A samozřejmě se to podání propíše do aplikace.
Při problémech je tedy asi jedině kontaktovat.
A ty nemáš aplikaci? Já nikdy doklad nedostala, ale v aplikaci vidím kde balík je.
Mě se paní vždycky ptá, jestli chci vytisknout lísteček, když podávám balík v zásilkovně. Čili doklad o podání dává.
Napište dotaz na zásilkovnu, třeba s kódem, co jste zadávala, a kde jste balík dávala. Oni se ozvou. Mě se stalo něco podobného a odepsali mi, že nějaká chyba systému, ale balík již evidují a brzy přijde info. Jinak na to je myslím 48 hodin od podání.. ;)