Dobrý den, ahoj,
chci se zeptat, zda nemáte někdo nějaké zkušenosti s reklamací zboží přes Zásilkonoš? Objednala jsem si tam zboží za skoro 800,- Kč a přišla mi (asi z Číny) malá dětská čepička. Zkoušela jsem tam psát už 4 emaily, ale nikdo neodpovídá.
Děkuji moc za radu.
Kavulinka
Děkuji za tip. I když moc nepotěšil. ☹
Ahoj,na FB je skupina lidi,kteri dopadli stejne jako ty,podava se trestni oznameni,najdes je pod nazvem Hromadne trestni oznameni na Zasilkonos😉
@stella2404 Děkuji moc.
Zkusila jsem využít špatné reklamy. Takže jsem na všechny recenze, které jsem našla na "Zásilkonoš" napsala, co se mi stalo a všude jsem se podepsala. Najednou - záhadně - vše dorazilo do týdne úplně v pořádku. Doporučuji, nebát se kritizovat a psát a psát.
kritizuju a píšu a pořád nic , poslala jsem na čoi a na černé ovce.....ve vrácení ani už nedoufám, jen a't si nenaběhnou další
Taky jsem nešťastně naletela objednala jsem si čistič akné a pouze vybrzje a vrčí žádný efekt to nemá chtěla bych reklamovat ale nevim jak poradite mi????
Včera to rešili ve zprávách, že je to nejspíš podvodná firma, protože takhle okradených bylo hodně. Podívej se na recenze, třeba tam někdo bude podávat hromadnou žalobu, tak se můžeš přidat.