Nejsou to ani dva týdny od Vánoc a já teď při poklízení toho svátečního bince našla 4! dárky pro moje kluky, na který jsem ani nevzdechla! Jeden zapomenutý kousek je celkem standard, ale 4 a ještě takový, to mě rozsekalo...co budu dělat za 20let, nevím, to už netrefím ani domů...musím si pořídit klíčenku na krk a na ruku náramek se jménem a adresou 😂
A co vy, co vtipného vás o těchto svátcích potkalo? Pojďme se v tom marastu trošku pobavit 😀
@vrabcak0007 Vůbec nic si z toho nedělej. Já začala prát věcičky pro chlapečka co nám brzy přibude a když jsem ze skříně sundavala krabici, otevřela se mi druhá ve které bylo 6 dárků pro dcerku😂🤭 vůbec mi nebylo divné, že pod tím stromečkem nějaké dárky chybí nebo tak. Tak jsme se tomu s přítelem od srdce zasmáli a dcerka je dostala o týden později s vysvětlením, že Ježíšek toho měl teď o vánocích tolik na rozdávání, že na pár Zapoměl, tak ji je ještě dovezl. Měla tak krásné probuzení
@vrabcak0007 mamka pamatuje,že knížku pro ségru našla až při stěhování(rok po Vánocích,ke kterým ji kupovala)páč se před nimi dárky musely fakt schovávat. A táta našel malé rádio někdy v únoru,když něco hledal v ulozaku a já si ho všimla,tak mi ho dal opožděně a zároveň předčasně k březnovým narozeninám 🤣
Já tedy na dárky zatím nezapomněla. Jen loni jsem při velkém úklidu našla plnou velkou igelitku triček a mikin pro kluka, na které jsem uplně zapomněla a kluk z nich samozřejmě vyrostl.
Ale pamatuju si, jak jsem něco hledala ve skříňce s papírama apod., když mi bylo asi 14 let. Najednou jsem tam našla sponu do vlasů s Minnie. Máma v tu chvíli vykřikla "Jeee, to měl být dárek k tvým narozeninám, když ti bylo 8 let". S mamkou jsme se tomu řechtaly ještě dlouho 😀
@vrabcak0007 Stalo se n to uz cca 7 let zpet. Deda si pripravil pro manzela darek 5 tisic Kc, ulozil si bankovku do knizky, ze ji pak vynda a da do obalky. No a zapomnel, do ktere knizky ho dal. Nasli jsme ji az pri likvidovani pozustalosti 🙂
@vrabcak0007 Ja koupila k Vánocům dcerce trapně edukativní hru, měla jsem z ni hroznou radost a pak na ni zapomněla. Tak ji dostane v březnu k narozeninám 😂
Ráda vzpomínám na jedny Vánoce když jsem byla malá. Mě bylo tak 5, bráchovi 7. Pod stromečkem trčela asi metrová panenka, jak ji brácha uviděl, tak se na ni vrhl a přivlastnil si ji. Během toho, co mu rodiče vysvětlovali, že není pro něj jsem já objevila autíčko na dálkové ovládání. Výměnu dárků se podařilo usmlouvat asi po měsíci. Příští rok bylo vše řádně zabaleno a popsáno pro koho to je.
Minuly rok jsem manzelovi koupila nejnovejsi Airpods - byla jsem na sebe maximalne hrda, protoze obvykle shanim darky 14 dny pred Vanoci. Tady jsem si vzpomnela vcas a i sehnala snad posledni v republice (Apple nestihal, vetsinou byl termin dodani az v lednu a a je sehnala!). Dokazala jsem nevyzvanit, co mam za darek (taky u me dost uspech). Vanoce slavime na chate, tak je tam nenapadne propasovala a schovala, abych na posledni chvili nezkazila prekvapeni. Prekvapena jsem byla ja 24 odpoledne - balicek nikde! Hledala jsem ho snad pul hodiny, nez jsem dosla k tomu, ze jsem ho musela zapomenou doma. Jen jsem doufala, ze to tak opravdu je a nevypadl mi cestou k autu nebo tak neco....
25. k nam prijeli na navstevu dalsi clenove rodiny, sli si rozestlat poslete a - Tereeeez, tady mas pod polstarem nejaky balicek... 😇
Ja jsem kdysj jeste na gymplu dostala petitisicovou bankovku k Vanocum! Tehdy to pro me bylo hrozne moc penez. Bylo mi divne ji mit v penezence, tak jsem si ji vlozila do knizky, kterou jsem prave cetla. Ale protoze jsem hlava derava, po Novem Roce jsem vesele naklusala do knihovny a tu knizku tam vratila. 😅 Mela jsem stesti, ze to byla mala knihovna a ve chvili, kdy jsem si na to vzpomnela ( myslim, ze to bylo o dobre dva tydny pozdeji) a bezela tam, kniha tam jeste nevypujcena byla.
Nejsem zrovna kreativní. Dárky dávám tskove ty praktické a univerzální. Nakoupim toho víc a dam to všem. :D Takže jsem letos koupila pro všechny muže trenyrky jenže jaksi se mi popletly velikosti. Takže ten co měl mít M dostal XL a naopak.
@vrabcak0007 také jsem našla ve skříni jeden dárek. Ale byl tak jako navíc, tak mám vystaráno pro kluka k svátku. Pokud na něj zase nezapomenu😅
Damy, tak jste mne potesily..😂 uz nemam takovou depresi..ja mam standard kazdy rok 1 az 2 zapomenute darky..ale tohle bylo i na me moc 😂
Sice to není o zapomnětlivosti,ale hrozně ráda na to vzpomínám.
Když mi bylo 12let, přála jsem si strašně drahé boty Puma (1000,-). Mamka mi pořád říkala, že tak drahé boty mi prostě nekoupí. No byla jsem smutná a moji tetě o nich pořád básnila.
No 24.12. jsme jeli po večeři a rozbalení dárků u nás právě k ty tetě. Tak tam každý měl dárek a já rozbalila právě onu botu, ale opravdu jen jednu. Tak jsem hledala pod stromkem dál a nikde nic, co by ji připomínalo. No tu druhou jsem dostala za 3 dny na to k narozeninám... 🤣🙈
Myslím, že tě trumfnu. Když jsem loni finišovala s balením dárků, dala jsem ty největší do obýváku pod gauč, abych je pak nemusela narychlo tahat z ložnice. Shodou náhod to byly skoro samé dárky pro synka. Po večeři jsme zapálili v koupelně prskavky, a zatímco je děti nadšeně sledovaly, já pálila do obýváku nanosit dárky pod strom. A na ty pod gaučem v tom spěchu zapomněla. Chudák syn si vybalil triko a dvě knížky a nic dalšího se svým jménem už pod stromkem nenašel. Ještě neuměl číst, pořád mi nosil balíčky a ptal se, pro koho jsou, a žádnýnebyl pro něj. A pak se tak smutně zeptal "A kde mám nějaké dárky já?" a až v tu chvíli mi to došlo 😀
@lenkabukov jeee..to je hezky a vtipny..😁
@rebe to je drasticky 😂
@lenkabukov To se mi líbí🙂
@rebe chudák malej 😀
@vrabcak0007 @levandule_k V tu vteřinu, kdy mi to došlo, jsem je vytáhla. Nikdy se nezeptal, kde se vzaly dárky pod gaučem, a dneska už si na to ani nepamatuje. Ale já se vždycky musím hrozně smát, když si na to vzpomenu, a zároveň se hrozně stydím. A kde mám nějaké dárky já? Chudáček můj malej 🙂
letos jsem snad nezapomněla nic, akorát že jsem při balení dárků nemohla jeden najít, tak jsem honem koupila to samé ještě jednou a ten ztracený kousek jsem našla na Štědrý den ráno😀 ale to nevadí, byla to drobnost, kterou stejně doma užijeme🙂 ale pokud se máme trošku pobavit, tak my s bráchou dodnes vzpomínáme na zapomenutý dárek od našich😀 je to už víc jak dvacet let zpátky když jsme takhle s bráchou tradičně asi týden před Vánoci prohrabávali našim skříně a hledali co asi dostaneme. A našli jsme volkmen!!! skákali jsme radostí, protože jsme byli jedny z poslední dětí ve vesnici co ho ještě neměli... Pod stromečkem jsme napjatě rozbalovali, hledali a on nikde... No nic, brácha měl mít za pár týdnů narozeniny, tak jsme si říkali že třeba to je pro něj k narozeninám... A ono zase nic! já jsem měla narozeniny až za půl roku, to jsme to už nevydrželi a vždycky když jsme byli sami doma, chodili jsme tajně do skříně poslouchat😀 už jsme vybyli několikery baterky, moje narozeniny proběhli a pořád nic, blížili se další Vánoce, tak jsme ho zase hezky úhledně zabalili zpátky... A ono ani druhé Vánoce pod stromečkem nic!!! tak to už to brácha nevydržel a řekl že si fakt hodně přál volkmena a ono nic. Mamka ztuhla, vystřelila do ložnice a začala šacovat všechny skříně! 😀 Tak jsme dostali volkmena! My jsme s bráchou tenkrát jenom po sobě mrkli a prořehtali zbytek večera. Že o něm už víc jak rok víme, jsme přiznali až po pár dnech. A naši přiznali, že ho taťka přivezl ze služební cesty z Německa už v létě, schovali nám ho k Vánocům a opravdu na něj úplně zapomněli😀