Zdravím a prosím o názor - radu. Prodala jsem na jednom bazárku pár věcí po dětech, paní zaplatila, nicméně si balíček nevyzvedla. Poslala jsem znovu (poštovné opět zaplatila) a opět již týden balík leží nevyzvednutý na poště....Paní urguji každou chvíli, nejdříve to sváděla na poštu, pak že to vyzvedne a nyní mi již několikátý den nereaguje na zprávy. Nechápu, že si někdo zaplacené věci ani podruhé nějak nemá zájem vyzvednout. Prosím o názor, už nevím, co mám dělat.....Moc díky.
Já jsem jí po prvním nevyzvednutí balíku kontaktovala, ona zaplatila poštovné znova, tak jsem balík zas poslala a nyní to hlídám ve sledování zásilek, tak jí urguju, že jí doba zase brzy vyprší. Jednou se ozvala, že na poštu dojde a nyní už x dní zas bez reakce.
Tak se na ni vybodni a neurguj. Neni to tva starost.
Nedelala bych nic a nechapu, proc jsi to posilala znova. Proste má nějakou ulozni dobu a pokud ji nerespektuje, cekala bych, ze se sama ozve, zaplati nove postovne a ty to odesles. Stalo se mi to taky. Nakonec se mi balicek vratil, x mesicu mi doma lezel, a pak jsem dala obleceni na charitu. Penize jsem si nechala. Neni moji vinou, ze kupující dale nereaguje a nebudu na tom tratna, kdyz jsem svoji cast dohody splnila.