Zaplacený, ale nevyzvednutý balíček. Co dělat?

2. pro 2021

Zdravím a prosím o názor - radu. Prodala jsem na jednom bazárku pár věcí po dětech, paní zaplatila, nicméně si balíček nevyzvedla. Poslala jsem znovu (poštovné opět zaplatila) a opět již týden balík leží nevyzvednutý na poště....Paní urguji každou chvíli, nejdříve to sváděla na poštu, pak že to vyzvedne a nyní mi již několikátý den nereaguje na zprávy. Nechápu, že si někdo zaplacené věci ani podruhé nějak nemá zájem vyzvednout. Prosím o názor, už nevím, co mám dělat.....Moc díky.

martiniquest
2. pro 2021

Nedelala bych nic a nechapu, proc jsi to posilala znova. Proste má nějakou ulozni dobu a pokud ji nerespektuje, cekala bych, ze se sama ozve, zaplati nove postovne a ty to odesles. Stalo se mi to taky. Nakonec se mi balicek vratil, x mesicu mi doma lezel, a pak jsem dala obleceni na charitu. Penize jsem si nechala. Neni moji vinou, ze kupující dale nereaguje a nebudu na tom tratna, kdyz jsem svoji cast dohody splnila.

autor
2. pro 2021

Já jsem jí po prvním nevyzvednutí balíku kontaktovala, ona zaplatila poštovné znova, tak jsem balík zas poslala a nyní to hlídám ve sledování zásilek, tak jí urguju, že jí doba zase brzy vyprší. Jednou se ozvala, že na poštu dojde a nyní už x dní zas bez reakce.

martiniquest
2. pro 2021

Tak se na ni vybodni a neurguj. Neni to tva starost.