Ahojky holky, kamaradka ma v sobotu zapijeni svobody, jeste jsem nikdy na zadnem nebyla, tak nevim jak to chodi.Mam ji neco kupovat, kupuje se vubec neco?prijde mi divne prijit s prazdnyma rukama.
Poradte pokud se neco dava tak co...
moc dekuji
u nás se skládá na striptéra 😀 😀 😀
sarkabrezen- nevim kdo tam jde, jiste je znam, ale zatim nevim kdo tam jde...jinak je to urco super darek 😀
mirak no aby tech podvazku nemela 10 nakonec 😀
záleží, kde se to bude odehrávat, já jdu příští týden a s holkama kupujeme nějakou sexy košilku, či co....já řeším svatební dar pro oba, taky se skládáme, kupujeme jim pobyt na horách pro novomanželé 😉
spíš nějaký tanga, legrační hrnek, kasičku různých tvarů či nějakou jinou volovinku, pokud by to bylo doma, tak třeba i oblíbenou značku vína, nebo nějakou ňamku na zobání.
My jsme loučení se svobodou měli s manžou dohromady a dostávali jsme všelijaký dárky, od prostěradel po prkýnka na vaření....
My to budeme mít ve vinném sklípku, jen samý holky 🙂
no aj jeste nevim kde to ma, zatim jen psala, ze ej to v sobotu... tak ta pokladnicka by nemusela byt spatna... nejaka ftipna a zaroven pekna-to bude asi tezke... 😀 no snad neco sezenu...
zatim dekuji holky
janulle22 aspon bude mat manzel zabavu,my ten nas pouzivame este stale... 😀
faaakt?tak to je super... 😀
no ma to u nich doma na terase...takze lahvinku nejakeho vinecka ale co k tomu... 😅 kruci to je zapeklita situace...
olivy, kešu, nebo nechat namíchat v těch obchůdcích s ořechama, nebo upýct takový ty šneky na slano se šunkou a sýrem, nebo párečky v listovým těstíčku, to když někam donesu, tak se po tom jen zapráší...nebo dělám takovou nivovou ňamku a ta se nabírá slanýma tyčinkama a je to luxusní žrádýlko k vínku 😀 , to taky často děláme, když někam jdeme, nebo má někdo přijít.
Ahoj,tak já byla na zapíjení jen segře.Té jsem kupovala zlatý přívěšek a k tomu jako srandu hřejivý lubrikační gel a 2 balíčky kondomů,jako na svatební noc.Jinak vím,že se jí holky složily na sexy košilku,ale před tím dostala podprsenku jako stan a bombarďáky jak pro starou babu,to byla celkem prča,když to v té hospě vytáhla 😉 A taky dostala krásné fotoalbum z ručního papíru,manžel ho taky před svatbou dostalk od kámošek,sice jsme ho ještě nevyužili,ale je to moc hezký dárek 😉
joo, fotoalba je můj nej dárek, když nevím, tak fotoalbum-vděčný dárek, svatební, k narození mimča, k narozkám...
ty bombarďáky je super nápad 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to bychom taky mohly provést, jelikož taky kupujeme sexy košilku 😉
docela mne zaujala ta pokladnicka...
lennis a to je co s tou nivou?muzes mi prosim rict receptik...?zni to dobre... 😉
lenis a vy to mate tez v sobotu ted...?
niva, taveňáky, pomazánkové máslo nebo majolka, nivu nastrouhat, aby byla hoooodně cítit a dát do misky, vedle dát slaný tyčinky a tyčinkama nabírat a chroupat, říkáme tomu nivová ňamka. Můžeš do toho dát cokoli, jen tý nivy dost, aby to bylo hodně nivový, někdy dávám i niva taveňáky 🙂
jo, třeba pokladnička s nápisem "na milence" nebo " na horší časy" 😀 , myslím, že my jsme něco takovýho dostali 😅
a ty ticinky jaky..?je vice druhu tak at kje to dobre... 😉
já dostala při zapíjení svobody taky spodní prádýlko a holky nosili i láhve s alkoholem. 😀
lennis: nedělej mi chutě 😀
janulle, alebo dat spravit vtipnu tortu ... videla som torty s marcipanovou figurkou striptera, v tvare penisu ... a tak. 🙂
ahoj 🙂
tak ja pri rozlucce dostala krabici, ve ktere byla nocni kosilka, male sampano, modry podvazek, mama test a dudlik 🙂. Super napad 🙂
ja som kamoskam kupovala vydz nieco smiesne,alebo podvazok.alebo nieco pre oboch co potesi.u nas to je zvykom.