Zamilovanost je příšerný stav

23. srp 2022

Holky moje, tolik jsem se těšila, až budu zase někdy, jednou zamilovaná. Tolik jsem toužila mít zase motýly v bříše..... Tvl, kam jsem dala ve svých letech rozum? Vždyť je to hrozný stav! 😀 Já, takový racionální, chladnokrevný člověk, se chovám jak úplný idiot. Nemůžu spát, nemůžu žrát, pořád řeším, proč nepíše, nebo proč píše tohle a ne ono, jak se mám chovat já, líbí se mu ta servírka, nebo je jen zdvořilý. Mám panickou hrůzu z toho, že to skončí, když to ještě ani pořádně nezačalo 😀 Nutno podotknout, že mi žádné důvody k pochybnostem nedává a já jsem vždy byla dostatečně sebevědomá žena. Jen stojí více nohama na zemi než já, což je samozřejmě správně, protože už máme nějaký věk a závazky, kterým se musíme podřizovat. Nechápu, proč jsem tak netrpělivá. Proč, když se na to dokážu dívat objektivně a přesně vím, jak bych to měla brát, tak to tak absolutně nedokážu a mám pocit, že mi pukne srdce, když mi okamžitě nevyzná lásku....

Na svou chabou obranu, tyhle vnitřní procesy naštěstí dokážu zatím udržet v sobě a nechovám se před ním jako šílený maniak 🙂 Nepotřebuju radu, jen jsem to ze sebe potřebovala dostat - jestli fakt není lepší emocionální bezvětří, než taková bouře 🙂

klokanka31
23. srp 2022

A kolik ti je?🙂

andelka
23. srp 2022

Není. Buď ráda, že budeš mít na co vzpomínat. Já jsem si zamilovanost po rozvodu dovolila. Teď už jsme s manželem skoro 9 let a je to už o něčem jiným, že jo. Ale vzpomínky (při kterých se člověk tetelí a přiblble usmívá) zůstaly a jsem ráda, že jsem to zažila.

20190418
23. srp 2022

Taky jsem si v 38 našla chlapa a stokrát jsem si mohla říkat, jak budu nad věcí a ledová kralovna hadr... A pak bum a úplná pubertacka. Věčně na telefonu, nemohla jsem spát, žrát, přesně jak píšeš. Když jsme byli spolu, tak jsme chodili spát nejdřív ve tři. Usmívala jsem se celé dny jak blbeček. První půl rok to byla neskutečná jízda, nikdy naštěstí nebyl důvod k nedůvěře a pochybnostem a obavy jsem taky brzy hodila za hlavu. Jinak by to ani nešlo...
Jsme spolu teď rok a půl a pořád super, ale dost se mi po tom začátku stýská. Nota bene, když v nás maximálně věřím a tím pádem vím, že tyhla začátky (snad) už nikdy nezažiju. Jako, že už spolu budeme navždy. Tak si to užívej. Dospíš se později 😉

autor
23. srp 2022

@klokanka31 35, jemu o 10 víc.
@andelka
@20190418 Tak ono je to opravdu teprve v začátcích, vlastně ho vůbec neznám, jen ta chemie mě úplně omámila. A pořád mě to tak vnitřně užírá, že s ním chci být, pořád pořád pořád. Vídáme se dost málo zatím, protože máme poměrně časově náročnou práci a děti a pokaždé, když od něj odcházím, už je mi smutno, protože nevím, kdy to zase vyjde. A mám pocit, že kvalita celého dne závisí jen na tom, co mi napíše, nebo zavolá. Strašně mě to ubíjí. Jak píšu, nedávám mi důvod pochybovat, že je něco špatně, nebo že mě má jen na sex. Ale toho času je tak málo a já chci pořád víc a víc a víc a on je pořád tak........ při zemi 😀

klokanka31
23. srp 2022

Tak si to užívej 😊

andelka
23. srp 2022

Mně bylo taky přes 30. Úplně ti rozumím. Měla jsem to stejně. Krásné vzpomínky. člověk si to musí užít.

sonaxoxo
23. srp 2022

Závidím ti v dobrém..👍 užívej si to..♥️

janinkafo
23. srp 2022

Není to hrozný stav, užívej si to 😍
Já ve 30 šla do vztahu spíš z rozumu, abych nebyla sama. jsem ráda , že to docela brzo ukončil, ikdyž jsem z toho byla dost špatná.
Rok sama, dala jsem se po všech stránkách konečně dokupy..
Letos 32, soutěž moji dcery, on jel taky s dcerou a přeskočilo to mezi námi hned.
Oba se od té doby chováme jak puberťáci.
Já poučena z minulosti, kecy typu: že mám něco za sebou, znám svou hodnotu, blablabla. 😀
Jsem z něho úúúúúplně v pr.eli 😀
Jak píšeš, furt čumění do telefonu, jestli napsal, kdy se uvidíme, apod. Dobrý je, že on v tom lítá nejspíš podobně.
Musíme si to užívat, je to nádherný, ikdyž kdo by řekl, že se budeme chovat jak malý děti, co? 😀

mrav
23. srp 2022

Láska kvete v každém věku. Máš děti? Jestli ne, užívejte svobody.

swan42
23. srp 2022

35 je prd vek, psala si to jak kdyby ti bylo po ctyricitce 😄
Mne je 33 a desne se mi po zamilovanosti stejska. S manzelem jsme 8 let a ted se dvema malyma detma uz si ani nepamatuju, kdy jsme si naposled dali pusu 🙈

elis16
23. srp 2022

jooo zamilovanost je úžasně šílená věc 😀 si pamatuju jak v začátcích jsem si pořád volali, až nás jednou operátor po více jak 6 hodinách hovoru přerušil 😀 😀 mně bylo tenkrát 24 a příteli o rok víc, oba jsme chodili do práce, takže noci jsme využívali k dlouhým hovorů, když jsme se zrovna neviděli 🙂