Zamilovaná do učitelky. Co s tím?

olgaopocna
22. říj 2023

Dobré odpoledne,je mi 14 let.Jsem dívka s lesbickou orientací. Od 12 jsem o své orientaci začala dost pochybovat.Začala jsem více vnímat ženy, obzvlášť ty starší.Miluji pozornost od mých učitelek. Do jedné učitelky jsem se v šesté třídě zamilovala,to mám do teď.Tato učitelka se ke mně chovala nenávistně.Pohlížela na mě jak na kus koše.Dávala mi naschvál horší známky.Před třídou mě zesměšňovala.Nevím proč,ale to mě k ní nesmírně poutá.Jsem s ní posedlá.Stalkuji ji.Do své kůže jsem si vyřezala a vypálila její jméno.Začala jsem dělat věci,co bych zhruba neměla.Pro ni bych udělala vše.. co s tím?

hankapiiisek
22. říj 2023

Najdi si psychologa

slecnami
22. říj 2023

Ahoj, tohle už je dost za hranou - jak bezpečnosti, tak že tě tolik fascinuje někdo, kdo se k tobě nechová hezky, do budoucna by z toho mohl být opravdu velký problém. Určitě najít nějakého psychologa a probrat to s ním. Držím pěsti 🍀

magdaveselkova
22. říj 2023

Řešila bych s odborníkem 😉

petulkadodo
23. říj 2023

@olgaopocna Pokud ji stalkuješ, tak se nediv, že tě nemá ráda a není na tebe milá. To nemá rád nikdo. Tohle je posedlost, ne láska. Vyhledej odborníka co nejdřív, než z toho bude průšvih.

terezie90
2. bře 2024

Už jenom ten pohled do toho jednoho oka na té profilové fotce😦😒