Zalehlé ucho a praskání v něm

zutinka
12. led 2018

Ahojky,nevíte co to je?Mám zalehle ucho a praská mi v něm?

kaitinka
12. led 2018

Ahoj. Mozna tam mas "spunt" z usniho mazu. Ja to mela nedavno a vubec jsem na nej diky tomu neslysela, stacilo mi to ucho prolit nekolikrat teplejsi vodou (injekci strikackou bez jehly nebo proudem vody ze sprchy) 🙂

jijinka4
12. led 2018

@zutinka Taky si myslím že máš mazovou zatku Já na to trpím takže vím o čem mluvím. Já jsem vždy musela na ušní nechat si ucho proplachnout a pak jsem slyšela až za roh jak se říká. Taky by Ti to mohlo uvolnit pár kapek olivového nebo i slunecnicoveho oleje a jako prevence ušní kapky Normicon ono se to totiž rádo opakuje

kaitinka
12. led 2018

@jijinka4 na to staci obycejna teplejsi voda ;) ja sama jsem si to tak vyplachovala asi 4 dny zpatky, tez na to docela trpim

jijinka4
12. led 2018

@kaitinka děkuji za tip zkusím to jestli to Teda zvládnu co se týče uší jsem docela "hysterka"

kaitinka
12. led 2018

@jijinka4 nemas za co 🙂 ve finale doma si sama muzes udelat sama to, co by ti udelal doktor/ka na usnim. Tez by ti to vyplachli vodou ze strikacky. Takhle nemusis nikam chodit 🙂 je to sice neprijemne, ale pomuze to 🙂

beaata
13. led 2018

Určitě bych taky zkusila teplou vodu, tohle mě vždy pomohlo 🙂

mikkim
19. led 2018

Mě doktorka na orl radila pár kapek kyslicniku a ono to vysumi A pak si na chvilku lehnout na to ucho,aby to vyteklo. Osvědčený.