Dobry den chtela bych se zeptat premyslim o prodeji starych dostihu retro prosim nevite za kolik prodat? nekde jsem cetla ze prodavaji i za 3000 ale ve stavu nic moc.ja je mam v peknem stavu nic nechybi jen kostka je jina a trochu znicena krabice. Hra je stara 21let dostala jsem je kdyz mi bylo 10 let
Před pár lety takhle frčel Smolíček pacholíček - starý originál, ten by i za tu dvojku šel, ale dostihy jsem nikde neviděla, žeby byla poptávka...
@paumerka
ale ty dostihy jsi prece dostala ne?Rekla bych,ze o dostihy takovy zajem nebude kdyz se porad prodavaji.
@paumerka No a na tom aukru se to prodalo za ty 3.000 tis? Ja ted hledam jednu retro hru mam strop, ktery za to chci dat a jedna pani nabizi ale draze. Visi ji to tam rok a nikdo to nebere. Ja to vezmu za polovinu ale na nabidku pred dlouhymi tydny nereagovala, takze asi ceka.
@paumerka mam doma stare dostihy i ty nove. A rozdil v nich fakt neni. Ty stare jsou akorat vetsi. Jinak nemlich to stejne. A uprimne 3 tacy za neco co se da stale koupit je ulet. A jako jo dneska je to strasny hit ryzovat na "retro" vecech. Videla jsem prodavat i stare figurky z kinder vajicek 😂 btw.tak max 500 kc bych zkusila.
Dejte to na Zatrolené hry - je to aukční portál her a hodně to tam frčí. Já tam prodala hru mnohem dráž, než jsem původně zamýšlela 😀 Být Vámi navrhnu 1500kč a oni se už o to porvou a popřihazují 😉
Já sháněla taky ty původní. Docela mě mrzelo, ze se už neprodavaji. Ty nový už nejsou tak hezký. A nakonec jsem je jednou našla položený u popelnic, když jsem vynášela smetí. 😅 Byly úplně nový, ale byly to ty původní s těma krásnýma bankovkama. Haluz 😁 Chtela jsem je hrozne moc, ale za 3.000,-? 😯 To fakt někdo dá? 🙆♀️
@paumerka hmmmm, tak.my mame dostihy po me min.30 let stare v dobrem stavu a nenapadlo by me to prodavat. Asi bych to nekomu venovala ( organizace pro deti) . Pokud chces prodat, zkusila bych aukci na aukru.