Holky, s kterym jste spokojeni? Hledam novej mob, muj xiaomi uz dosluhuje. Cenove stred 5-10 tis? Zadny extra funkce nepotrebuju🤣. Děkuji moc
Mám redmi 9A a neměnila bych ...jsem s ním maximálně spokojená
Ono záleží. Cenové rozpětí máš dost velké, což je fajn. Po modelech 9 bych se už nedivala. Pokud chceš opravdu Xiaomi, tak třeba 10Pro není špatne, ty 11 řady jsou taky fajn. Tady ale už záleží, co čekáš. Je několik druhů těch 11. Pro, S, lite, atd... Volila bych střed, a to 11S. Pokud ale úplně nespěcháš, cca za 2-3 měsíce by se mělo objevit Xiaomi 12 turbo. A to už bude "bezkonkurenční" 😅
Mám Poco M3. Vybíral mi ho švagr, co pracuje v IT oboru. Dala jsem finanční strop a vybral mi úplně špičkově. Má svou IT firmu, takže si troufám říct, že těmhle záležitostem rozumí.
Xiaomi redmi 8 pro v plný palbě... nejlepší, telefon, který jsem měla..taky o něm píšou, že je jeden z nejlepších týhle cenový kategorie. Tchýně má 9 pro (omylem, chtěla ten náš) a není úplně nadšená, daleko horší foťák, pomaleji běží atd... Synovi jsme teď pořídili 10 c a jako pro dítě jako první lepší telefon stačí...
@zuzaaaaa mám Xiaomi redmi note 10 pro. A jsem spokojená 🙂