Xiaomi mobil. Se kterým jste spokojeni?

zuzaaaaa
12. únor 2023

Holky, s kterym jste spokojeni? Hledam novej mob, muj xiaomi uz dosluhuje. Cenove stred 5-10 tis? Zadny extra funkce nepotrebuju🤣. Děkuji moc

heidi_z_hor
12. únor 2023

@zuzaaaaa mám Xiaomi redmi note 10 pro. A jsem spokojená 🙂

agneska7
12. únor 2023

Mám redmi 9A a neměnila bych ...jsem s ním maximálně spokojená

melek5
13. únor 2023

@zuzaaaaa mám xiaomi 11 lite a nikdy bych ho nevymenila ani za nic chlap mi chtěl pořídit 14 pro max protože ho má taky a říkám ani za nic já jsem spokojená 🙈🤷

nikoulinka
13. únor 2023

Ono záleží. Cenové rozpětí máš dost velké, což je fajn. Po modelech 9 bych se už nedivala. Pokud chceš opravdu Xiaomi, tak třeba 10Pro není špatne, ty 11 řady jsou taky fajn. Tady ale už záleží, co čekáš. Je několik druhů těch 11. Pro, S, lite, atd... Volila bych střed, a to 11S. Pokud ale úplně nespěcháš, cca za 2-3 měsíce by se mělo objevit Xiaomi 12 turbo. A to už bude "bezkonkurenční" 😅

lucifux
13. únor 2023

Mám Poco M3. Vybíral mi ho švagr, co pracuje v IT oboru. Dala jsem finanční strop a vybral mi úplně špičkově. Má svou IT firmu, takže si troufám říct, že těmhle záležitostem rozumí.

nattty95
2. bře 2023

@zuzaaaaa Xiaomi redmi note 11 pro, mám ho dva měsíce a jsem nejvíc spoko

teryem
2. bře 2023

Xiaomi redmi 8 pro v plný palbě... nejlepší, telefon, který jsem měla..taky o něm píšou, že je jeden z nejlepších týhle cenový kategorie. Tchýně má 9 pro (omylem, chtěla ten náš) a není úplně nadšená, daleko horší foťák, pomaleji běží atd... Synovi jsme teď pořídili 10 c a jako pro dítě jako první lepší telefon stačí...