Ahojte mám dotaz na ty ,kteří berete,nebo jste brali lek Wobenzym Tak jestli je to takovy zázrak jak se všude píše Nebo je to jen reklama.popř jak z čeho se to zkládá co třeba jist apod.Mam totiž kazy a záněty v zubech tak.jestli by mi to mohlo.pomoci ?
Ano pomaha, ale rozhodne ti nevyleci kazy a zanety v zubech..to muze jedine zubar. Wobenzyn ti muze pomoct s rekonvalescenci po tomto zakroku a zuby se ti rychleji zahoji.
Pomuze s rekonvalescenci, neni to lek takze neleci. Ale moji rekonvalescenci zkratil na ¹/10 času.
Tatovi se při jeho užívání mnohem lépe hojily rány po dvou totálních endoprotézach.
Moje dcera brala dlouhodobě na podporu imunity, byla pořád nějak nachlazená a opakovaly se jí anginy. Žádný efekt. Ale můj muž si upustil na nohu vrata od garáže, měl pořád nehojící se ránu infikovanou nějakou bakterií a po nasazení Wobenzinu se začala zázračně rychle hojit. Tak nevíme, jak si to máme vyhodnotit.
Moje tchyně brala Wobenzyn, když ji zjistili boreliózu v pokročilém stádiu a prý ji to tehdy pomohlo se z toho dostat.
je to jen doplněk, sám o sobě ti zánět v zubu nevyleci