WhatsApp. Budete řešit změnu? Jakou jinou aplikaci?

martinacekhabrovy
15. led 2021

Holky, ráda bych se zeptala: budete řešit změnu - místo WhatsAppu instalovat a používat něco jiného? Četla jsem, že mění pravidla... Poraďte jinou aplikaci se kterou jste třeba spokojené. Děkuji.

paulito
15. led 2021

@martinacekhabrovy s dovolením se připojím k dotazu. děkuji

teruteru
15. led 2021

Ja jsem si nainstalovala Signal, ale whatsapp jeste nechavam dozit domkonce ledna, nez se presunu. Signal ma ted vypadky, jak tam prechazi hodne lidi, tak cekam, az to vyladi, nez whatsapp smazu uplne

katerinak88
15. led 2021

@martinacekhabrovy Doporučuji Viber

ai30
15. led 2021

Taky Signal

odula
15. led 2021

@martinacekhabrovy jaký změny?

codal
15. led 2021

Hackuju se, to mě zajímá

martiniquest
15. led 2021

Ne, budu dal pouzivat WhatsApp. Pokud jsem se dostala k relevantnim informacim, tak nove podmínky se nijak nedotykaji soukromych konverzaci a pro nic jineho tuto appku nepoužívám

ema90
15. led 2021

@martiniquest Vidim to stejne.

malenka3
15. led 2021

Nebudu nic měnit. Informace o tom, že WhatsApp může sdílet informace o uživateli s mateřským Facebookem včetně konverzací a tím třeba lépe cílit reklamu mě nechává klidnou. Jednak nemám FB a jednak si nedělám iluze o tom,co vše může být z mého telefonu sdíleno bůhvíkam. WhatsApp mi natolik vyhovuje, že si nechci zvykat na něco jiného.

ema90
15. led 2021

To se zas objevila nejaka zprava a kazdej z toho dela halo 🙄
Kdyz si prectete clanek na Novinkach.cz, tak se doctete, ze jde o prd.
A pokud vyuzivate facebook, instagram nebo jine socialni site, tak je opravdu zbytecny si mazat whatsapp 🙂

teruteru
15. led 2021

@ema90 nevyuzivam nic z toho. Krome konika nikde nejsem. Uz jsem jednou uvazovala opustit whatsapp, kdyz je koupil facebook, takze ted uz o to opravdu nestojim

martiniquest
15. led 2021

@ema90 To vis, velke halo, strasny trend. Hlavne si neprecist vic nez nadpis 🤭

leneee
15. led 2021

@martiniquest presne tak, problem muze byt v USA, ale Evropa ma vse nastesti ve velke mire dobre osetreno slavnym GDPR

dyechampion
15. led 2021

telegram nebo signal, podle toho kam se ti presune vice kontaktu 🙂 u me se masivne vsichni presunili na telegram. jj ted budou tady vsichni hrozne chytri a rikat, ze to je jen halo :D :D a ze jim je to fuk..no doporucuju kouknout na Social Dilemma na Netflixu ;) kazdopadne tenhle problem tady byl uz driv (ja jsem na telegramu uz asi 4 roky)

aneta_v
15. led 2021

Vzhledem k GDPR plati pro Evropu jine podminky nez pro USA, takze ta panika ze sdileni informaci a zmena aplikace neni na miste

dyechampion
15. led 2021

jj, Whatsapp se bude chovat jinak v USA a jinak v Europe..tak urcite :D :D

leneee
15. led 2021

@dyechampion nejde o chovani aplikace ale o legislativni podminky co kde muze byt zverejneno. O tom cela ta kauza je. Fakt nepanikarte, nerozumite tomu o co jde, jen delate zaver na taklade nejake hoax zpravy 😉 berte to v dobrem, nekritizuji

ai30
15. led 2021

@ema90 Kdyz si misto clanku na Novinkach prectes ty realne podminky, tak treba zjistis, proc se nekterym zda, ze o prd nejde.
@leneee Nejde o zadnou paniku, myslim, ze nikdo nehodla spalit podprdy a odstehovat se do divociny. Vzhledem ale k tomu, ze jsou ale poskytovatele, od kterych dostanes stejnou sluzbu bez toho, aby meli k dispozici veskere info, ktere do zprav napises, nevim, proc si nechavat Whatsapp (mysleno v podstate celkove, i bez soucasnych zmen).

dyechampion
15. led 2021

@leneee tyjo dyt ja tady vubec nepanikarim, uplne jasne rikam ze jsem na telegramu uz 4 roky takze asi tak ;)

ai30
15. led 2021

@dyechampion Taky na me nejak komentare typu 'Doporucuju Viber' uplne nedychaji panickym zachvatem :D :D

misina321
15. led 2021

Je to zbytečné.. Hlavně kdo používá Facebook, tak ten už o nás stejně všechno ví i bez WhatsAppu 😂 Tady to je vysvětleno:

https://www.youtube.com/watch?v=7EM1ETDJpAA

Mimochodem, podmínky užití Signalu taky nejsou zrovna úžasné

dyechampion
15. led 2021

@ai30 :D :D co takhle obnovit ICQ, tam byl kazdej jen cislo a nikdo nevedel kdo je kdo :D a bylo by vse vyreseny! :D

ai30
15. led 2021

@misina321 Co ti vadi na podminkach Signalu? (otazka zni rypave, ale rypave ji nemyslim!)

leneee
15. led 2021

@dyechampion @ai30 ale tak v pohode ne, nemusite mne brat za slovo... Jinak pokud tedy najednou se resi Whats up, je dobre uvedomit si obecne chovani online - co kdo vklada na internet, Facebook, sem na konika, nebo treba jen kde oznacujete svou lokaci na Instagramu atd., kde zverejnuje kdo jake informace, co sdili nezabezpecene online atd. ? pokud si to vsichni uvedomuji, ok, v poradku, pokud to lidi neresi, pak asi neni nutno kvuli temto podminkam WA delat jakekoli presuny k jinym aplikacim atd... ale samozrejme kazdeho volba.

dyechampion
15. led 2021

@leneee souhlasim, kazdeho volba a online chovani na internetu nebo sharovani dat - o tom je potreba hodne mluvit, uz to neni jen na mavnuti rukou 🙂

leneee
15. led 2021

@dyechampion presne, o tom to je 🙂

ai30
15. led 2021

@leneee Tak to je asi jasne. Kazdopadne treba u tech messengeru existuji dobre alternativy, tak proc je nevyuzit. A to i v pripade, kdyz treba uz clovek pouziva jine socialni site i google. Uplne mi zase neprijde, ze jen proto, ze ma clovek ucet na fb, musi na vsechny ostatni oblasti, odkud se ziskavaji data, rezignovat.

ajja87
15. led 2021

My si taky asi whatsapp necháme, za poslední čas si s manželem neděláme ani iluze o tom, že telefiny jsou nějakým způsobem odposlouchavany(co si budem namlouvat spousta aplikaci a všeho chce povolení zvuku)... Už se nám několikrát stalo, že jsme se o něčem bavili a aniž bychom určitou věc zadavali na internet, tak během chvíle na nás vyskočila reklama nebo článek na tu danou věc...

maaaadlaaaaa
15. led 2021

Já jedu na Threemě už dávno

sudylichozrout
15. led 2021

Facebook nemam, takze je mi to uplne sumak. Nemam duvod apku menit.