Vzpomínkové album, doporučte

hronka140
18. dub 2018

Krásný večer maminky a i ty nastávájící <3
Doporučte mi prosím nějaké album? Na vkládání fotek a poznámek co se těhotenství a třeba do 1 roku dětí týče, na internetu je jich hromady já vím, ale nedokážu si vybrat, proto prosím o tip 🙂
Děkuji

hanka_12345
18. dub 2018

uzasna je tahle, asi nejlepsi ze vsech co jsem videla a ze ja jsem hodne narocny uzivatel :D

https://www.levneucebnice.cz/p/prvni-album-nase...

hanka_12345
Autor odpověď smazal
Zobraz
hanka_12345
18. dub 2018

je hodne vymazlena 🙂 pokud by jste mela zajem, muzu vyfotit zevnitr 🙂

luciklim
18. dub 2018

@hronka140 nevim, co presne myslis temi poznamkami z tehu, ale ja treba planuju fotoknihu celeho prviho roku. Libi se mi na tom, ze si fotky muzes poskladat, jak potrebujes, nejsi omezena mistem na strance atd..muzes tam vlastne i dat popisky jak potrebujes. Fotky z utz muzes naskenovat a dat je tam tez..🙂 vybornou zkusenost mame s CEWE foto, ty knihy vypadaji opravdu krasne 🙂

hronka140
autor
19. dub 2018

@luciklim prý se v některých knihách (albech) dají zapsat i zážitky v těhotenství, jako první fotka, první kopanec a tak 🙂. Cewe foto znám děláme každý rok neteři a synovci a budem určitě dělat i mé princezně je to super kvalita! Jinak jsem konkrétně měla na mysli odkaz co dala paní Hanka, jenže jsem to nedokázala popsat....I Tak moc děkuji

hronka140
autor
19. dub 2018

@hanka_12345 Moc děkuji!! Přesně tohle jsem měla na mysli!

soleilll
19. dub 2018

@hronka140 Do fotoknihy přece můžeš přidat i text, takže jestli ti nejde o ručně psané poznámky, piš si průběžně zážitky do PC a až budeš dělat kompletní fotoknihu (třeba za celý těhotenství nebo 1. rok), můžeš k fotkám dávat popisky nebo texty.

michalelka
19. dub 2018

Dlouho jsem si nemohla žádný vybrat, nic se mi nelíbilo.. a vyhrál to tenhle.. a navíc jsem ho tady sehnala úplně nový za pár korun.. 🙂 https://www.heureka.cz/?h[fraze]=Tv%C5%AFj+fotoden%C3%AD%C4%8Dek+od+t%C4%9Bhotenstv%C3%AD+do+t%C5%99%C3%AD+let+-+Jana+Abelson+Tr%C5%BEilov%C3%A1

hanka_12345
19. dub 2018
hanka_12345
19. dub 2018

Jsou tam samozrejme i stranky "co se delo v den meho narozeni" dal muzete vkladat fota z UTZ,sono snimek,mam tam i tehotensky test,dale zapisky ze dne v porodnici co rikali babicky kdyz me uvideli poprve,mi prvni kamaradi,prvni vanoce a narozeniny atd je to cely rok... tyto veci mam uz vypsane a uplne se mi sem nechtely davat verejne

sasui1
19. dub 2018

Knihu na jterou davala odkaz
@hanka_12345 mame a je opravdu krasne udelana. Ale primo o tehotenstvi tam moc neni. Krasne rozepsane tehotenstvi je v knize "denik meho detatka"

sasui1
19. dub 2018
sasui1
19. dub 2018

Je tam moznost zaznamenat pocity z kazdeho tydne. Plus veskere pripravy a je k tomu i nejake "poucne" povidani co kdy a jak 🙂

hanka_12345
19. dub 2018

@sasui1 me se lrave libi ze je to psane stylem ze to jakoby rika to detatkoo..jinak o tehotenstvi nevim co psat podle me staci fotky z UTZ a kdy koplo a kdy se narodilo ja si radeji pripomenu kdy zacalo chodit a kdy zacly zoubky nez to ze 27.ttbyl naprd ze sem byla utahana nebo ze sem se hodne najedla...to sou pro me takove nepodstatne vzpominky

sasui1
19. dub 2018

@hanka_12345 tak my mame zaznamenane oboje a uvidim co si budu cist casteji a radsi :D 🙂

hanka_12345
19. dub 2018

Ta pani na obrazku (celkove obalka)me taky teda nezaujala