Já ani nevím co mám napsat jen se mi oči zalívají slzama,Sbohem Eliško☹
Je to smutné....mooooc...,ale už kočičku maličkou nic nebolí...a je jí dobře. Bylo toto nejstatečnější miminko ,které jsem tady na MK poznala!!! Rodince posílám sílu...a ještě jednou ze ♥ upřímnou soustrast....☹ Musí to být moooc těžké...mám 3 děti a nedokáži si to představit...asi bych se zbláznila!!! ☹((((((((
Rodině ještě jednou upřímnou soustrast. Elinko, princezno malá, andílku krásný, odpočívej v pokoji a ochraňuj maminku, tatínka a Kristýnku. Byla jsi statečná!
♥Elinko♥ andilku , odpocivej sladce ♥ Hlubokou soustrast cele rodine ☹
Eliško ted uz jsi v nebičku obklopena hodnymi andilky. Nic te neboli a vsichni tady na tebe vzpominame jako na velkou bojovnici!
myslím na Tebe, Eliško, posílám pohlazení a s úsměvem dávej pozor na maminku a sestřičku....
Upřímnou soustrast celé rodině ☹ ☹
Drahá Eliško, stal se z tebe ANDÍLEK, který bude dávat pozor na svoji milovanou rodinu a nejbližšší. Všichni tady na tebe myslíme a víme, že jsi to nejstatečnější miminko, které se snažilo se vším bojovat za každou cenu. Stále jsi mezi námi......
holcicko malinka ,sice neznam tvuj pribeh ,ale verim ,ze jsi byla velka bojivnice a ze ted je ti nahore mezi andilkama dobre ☹ uprimnou soustrast cele rodine
Elinko malinká, byla jsi velká bojovnice, bohužel jsi svůj boj prohrála ☹ Stal se z tebe andílek, který bude ochraňovat své blízké. Posílám mnoho sil rodině!
Eliško,andílku..byla jsi statečná..opatruj svou rodinku..myslím a pláču pro Tebe ☹ 😠
ten další smajlík tam být neměl 😲
Ať Ti plamínky svíček svítí na cestu do nebíčka ...byla jsi kouzelná holčička s nejkrásnějšíma očičkama...máme Tě v srdíčku....
Prosím Vás, koukám na tuto diskuzi poprvé. Copak se proboha stalo?.... ☹
Eliško, teď už je dobře ... rodině vyjadřuji upřímnou soustrast a přeji hodně sil do dalších dnů a měsíců
Elinko, myslíme na Tebe a zapalíme svíčku... sledovala jsem Váš příběh a je nám to moc líto...;( ;( ;(
Eliško, všichni na tebe moc myslíme, byla jsi veliká bojovnice a my ti všichni drželi palce...teď už jsi ale v nebíčku, odkud budeš ochraňovat své nejbližší... ☹
Je mi to moc líto co se Elince stalo, upřímnou soustrast. ☹
Moc krásná princezna,nespravedlivej život☹
Moc nádherná holčička.Eliško,posílám ti do nebíčka pusinky 😔 Je mi to opravdu hrozne moc lito ☹
...Mrzí mě,co Vás potkalo,upřímnou soustrast,byla to krásná beruška,tohle není fér,nikdy tohle nepochopím,proč se to stává,teď je jí lépe,že jí nic nebolí,ač je to blbé takhle psát,protože tady by se měla krásně,jen kdyby byl někdo někde spravedlivý a nadělil jí lepší osud! 😢 😔
Elince už je teď konečně dobře ... 😔 Hlavně hodně sil pro celou rodinu !!!