Vyzvednutí brýlí. Poradíte, prosím?

terez94
18. dub 2022

Pěkné Velikonoční pondělí ☀️ Chci se zeptat,nechala jsem si v grandoptical nechat udělat brýle. Až mi dají vědět,že jsou hotové,nevíte někdo náhodou jak dlouho můžou být na prodejně, než si je vezvednu? Zapomněla jsem se zeptat. ☺️

lencaa11
18. dub 2022

@terez94 pokud byli na poukaz tak bych řekla měsíc pokud byli dělané na vlastní žádost tak 14 dní myslím že pokud jste tam nechavala kontakt tak vás budou kontaktovat

leniczka23
18. dub 2022

@lencaa11 paní se ptá, ne za jak dlouho budou, ale jak dlouho má potom na vyzvednutí.

leniczka23
18. dub 2022

@terez94 nejlepší bude si zavolat, podle mě limit nemají, ale za mě týden to bude určitě.. Nicméně kdyby si nemohla uzrcite když si zavoláš ne háji jak bude potřeba.

lencaa11
18. dub 2022

@leniczka23 to jsem ji taky na to odpověděla vím že nám řekli že na poukaz můžou dětem tam nechat měsíc brýle hotové je to cca 14dni co jsme je vyzvedávali

emillyhk
18. dub 2022

@terez94 Na objednávkovém listu je myslím uvedeno, že 3 měsíce. Ale nejjednodušší je si na prodejnu zavolat a domluvit se, že jste např. nemocná, na dovolené, apod. a že si brýle vyzvednete později. 😊