Hezké den 😊
Kde necháváte vyvolávat fotky? Potřebuji formát 9*13cm, kvalita tolik nehraje roli, protože ani fotky nejsou top ale HLAVNĚ aby přišly třeba do 3-4 dnů?
Každý cca půl rok dávám tchýni vyvolat fotky, co spolu vybereme. Vždy to dám online do drogerie Teta a teď si vůbec nejsem jistá, jestli by to tam během příštího týdne přišlo, když to nejpozději v neděli odešlu.
@klokanka31 ono jak kde, u nás jim to věčně nejde
Teď mají akci na Empik foto nad 200 vyvolaných fotek, tak jsem nechala vyvolat tam. Dodání uvádí 3-4 dny, objednala jsem včera (408 fotek 😃) tak jsem zvědavá, kdy přijdou
@jjasmina Tak my s tím ještě teda problém neměli...i když my jezdíme do 30 km vzdáleného města, kde těch automatů mají spoustu 🙂
@klokanka31 jj já si to objednan doma z telefonu a tam si vyzvednu, mě to vyhovuje 🙂
Happy foto, a měla jsem je do 3dnu doma.
@veunka17 Objednávám na Happy foto a nebo Empik foto a ikdyž psali u objednávky delší čekací dobu (vyvolávám okolo 500fotek), tak do 4dnů byly doma. Pozor ale na víkend 😉
@klokanka31 to bych tam stála furt dne a nedoplatila bych se 😅
@veunka17 Já myslela že bys vyvolávala jen pár fotek ☺ my automat využíváme jen do 10 fotek, jinak objednáváme před Happy foto.
V Tetě jsme je většinou do 3 dnů měli 🙂
@klokanka31 nakonec jsem to poslala do tety jako vždy, protože tchýni se změna nezamlouvala 😅 celkem bylo 111 fotek 😁 a myslíš že do 10? Já myslím že jsem tiskla cca 20 okolo Vánoc
@veunka17 A proč si je nevyvoláš sama v automatu na fotky? Máš je hned...