Dobré ráno🙂 Otázka zní jasně - jak na vytvoření e-shopu? Vím, že existují různé platformy, ale zajímalo by mě, jestli tady najdu někoho s vlastní zkušeností. Potřebuji navést na tu správnou platformu, která bude jednoduchá (nejen na založení, ale i následnou administraci), rychlá a ideálně levná. Včetně platebních bran, objednávkového systému atd. Najdu tady zkušeného rádce? Za ❤ of kórs😉
@marketka_m nn, na fler to určitě není. Potřebuji plnohodnotný e-shop, který si budu sama adminovat. Jedná se o prodej zboží, pro které bude výhradní zastoupení (dvě zahraniční značky). Já si to celé zorganizuji, jen jsem chtěla nasměrovat na nějakou šikovnou platformu, protože jich je mraky 🙂
Záleží, co chceš prodávat, jestli konkrétní zboží, můžeš použít třeba Shoptet, ten je jednoduchý, používala jsem ho taky. Pokud budeš prodávat třeba kurzy, ebooky, můžeš používat Fapi nebo Simpleshop
@zuzka151 jde čistě o zboží👍 Díky, kouknu na to
@zuzka151 Zuzi, prosím tě, rozumím tomu správně, že na to Shoptetu za měsíční poplatek, který si vyberu dostanu funkční eshop se vším všudy, akorát si do něj naleju svoje data? 🙏 Koukám na to a celkem se mi to líbí. Generuje to automaticky i faktury u prodaného zboží a aktualizuje sklad?
@zuzineckah taky jsem koukala.to vypada dobre ten eshop..ukladam si.
A co budes prodavat?
Dobrý den, také mám stejný dotaz jako vy na vytvoření vlastního eshopu. Nevěděla jsem si rády ze založením ,tak na internetu na těchto webových stránkách https://tvorba-kvalitnich-webu-praha.cz/ jsem našla co jsem hledala. Děkuji, přeji hezký den.
@zuzineckah co fler? Chteji sice provize... Zalezi zda rukodelne nebo preprodej