Vytahování stehů po císaři. Lze znecitlivět mastičkou?

2. čer 2022

Čauky, dneska jdu na gyndu na vytáhnutí stehů po císaři, byl to můj druhý císař, takže vím jak to probíhá ale spíše sem se chtěla zeptat zda nemá někdo zkušenost jestli to lze tou mastičkou znecitlicit před vytahováním, poprvé to bylo v pořádku ale tentokrát je jizva velmi citlivá, hodně to bolí, štípe a ty uzlíky jsou už více zalezené v kůži, takže mám z toho docela strach, celkově byl ten průběh po porodu horší a velmi bolestivý oproti prvnímu...
Děkuji

loylii
2. čer 2022

To slyším poprvé, stehy vyndavat… Já měla CS dvojcata a nic se nevytahovalo. Byly to jen 2 uzliky, každý na jeden straně a upadlo to samo.

hezz17
2. čer 2022

@loylii nekde davaji vstrebatelne, nekde nevstrebatelme 🤷🏻‍♀️ Je to o zvyku oddeleni

autor
2. čer 2022

@loylii Bohužel i u prvního jsem měla vytahovací ☹

pampeliska1313
2. čer 2022

Jéžiši, zkušenost mám jen s těma vstřebávacíma po císaři, ale soucitim…Jen si pamatuju v nemocnici, když mi vytahovali stehy z jizvy na hrudníku, nic mi nedávali.. a byla jsem dítě, tak nějak doufám, že kdyby něco bylo, dají mi to.. ale jizva byla v pořádku a vlastně to jen táhlo, až mě to nadzvedlo. A není ta jizva třeba zanícená? Že to štípe a tak.

lidija1234
2. čer 2022

No já měla taky vytahovací ale ne uzlíky ale jeden dlouhý steh takže to chytla na jedné straně a tahala úplně jsem cítila jak mě to projíždí a byl to teda hnus takže zlaté stehy které smikne a z kůže vytahuje jenom kousek než ten dlouhý steh kde mě cítila tak 30cm stehů jak mnou projíždí.😱

hezz17
2. čer 2022

@lidija1234 ale zase by byla mnohem skaredejsi jizva. To si nevyberes

ivetkafek18
2. čer 2022

Ja mela kovovy svorky a vstrebavaci nitky. V dnesni dobe je to celkem zahul davat stare nitky. Drzim pesti. Sprej na umrtveni existuje

nazka
2. čer 2022

Já měla prvně taky jeden velký steh a po vymdani drenu jsem z toho byla dost ve stresu, že to bude podobné. A byla jsem mile překvapená, že to vlastně ani nebolelo. Podruhé jsem ale byla štěstím bez sebe, kdzy jsem se dozvěděla, že mám vstřebatelné 🙂