Vysoké holky. Líbí se vám?

6. srp 2024

líbí se vám? sama měřím 175 cm a cítím se jako obr, je to takové neženské dle mého. dá se s tím nějak smířit? protože nohy si řezat nebudu :D

sagitta33
6. srp 2024

Měřím o 7 cm méně a připadám si zas malá.

radecka1
6. srp 2024

175 cm mi přijde úplně akorát na holku. I s podpatky budeš mít kolem 180 cm, takže dost chlapů bude ještě vyšších. Pokud nemáš 100 kg, tak vůbec nevidím důvod připadat si jako obr, což by ale nebyl problém výšky.

kristyneckaa27
6. srp 2024

Mám 174cm,a přijde mi to asi akorát. Dřív mě to sralo,ale můj muž má 194cm,a poslední dobou naražím jen na samé vysoké chlapy :D Vysoké holky jsou hezké 🙂

eldoradoh
6. srp 2024

Tvl, co to je za otázku? Měřím 183 cm. Neženské??
Mám hodně dlouhé štíhlé nohy, kde kdo mi je chválí.. Nechápu, co je neženského na tom, být vysoká.

autor
6. srp 2024

@eldoradoh vysoké ženy vypadají tak mohutně, jako muži. nejeden mužskej mi to řekl.

autor
6. srp 2024

@eldoradoh a to mam 58 kg i s botama.

eldoradoh
6. srp 2024

Sorry, ale máš kolem sebe mužský pěkný paka, když ti něco takového říkají.

jancazao
6. srp 2024

Hned bych brala minimálně 5 cm.… Měřím 164 a jsem malá, kolikrát musím v obchodě někoho prosit, ať mi něco podá…

radecka1
6. srp 2024

To není problém s výškou, ale že si vybíráš špatný chlapy, co nemají sebevědomí.

autor
6. srp 2024

@eldoradoh krom nich ještě rodina, u nás ženský mají max 165 cm, takže pro ně jsem hrozně vysoká. a ty řeči ať nenosím podpatky.

babka
6. srp 2024

nechapu, co to mas za paka kolem sebe. Mam 174 cm, mela jsem i pritele, co byl jen o kousek vyssi nez ja a nikdy jsem neslysela sebemensi narazku na moji vysku. Spis bych rekla, ze je to fajn byt videt 🙂

autor
6. srp 2024

@radecka1 nevybírám si je. to mi řeknou třeba kolegové nebo tak.

jancazao
6. srp 2024

Tak ono samozřejmě záleží na typu postavy, šle pokud máš na takovou výšku 58 kg, tak jsi štíhlá.
Na kecy se vykašli.

eldoradoh
6. srp 2024

175 cm není žádná výška..

autor
6. srp 2024

@jancazao no ja teď jedu na svatbu, takže podpatky budou, to zas bude řečí. hlavně matka při focení, ať si stoupnu dozadu, obuji baleríny ať nekazím fotku a tak podobně..

autor
6. srp 2024

* půjdu na svatbu

sagitta33
6. srp 2024

"vysoké ženy vypadají tak mohutně, jako muži." - to říkal nějaký zakomplexovaný trpajzlík, ne?

radecka1
6. srp 2024

Tak asi i oni mají problém se sebevědomím a musí tě srážet. Máš úplně standardní výšku a s tvými kily asi budeš i docela štíhlá. Vůbec není důvod připadat si velká. Ber to jako přednost a podpatky klidně nos. Dělají pěkné nohy.

autor
6. srp 2024

@sagitta33 no i ženy to říkali.

sagitta33
6. srp 2024

Závist

jancazao
6. srp 2024

Hele, jak by se ony cítily, kdybys jim říkala, že jsou prťavé/tlusté nebo něco jiného. Tak jim to vysvětli. Výšku ovlivnit nejde… zeptej se jich, co bys s tím podle nich měla dělat. Mamince řekni, že ti měla vybrat menšího tatínka😂

autor
6. srp 2024

@sagitta33 spíš hloupost, protože myslím si co chci, ale takhle věřejně někoho shazovat...

autor
6. srp 2024

@jancazao no jako mamka měří 166 a taťka 170, tak prý po kom jen můžu být :D

jeyre
6. srp 2024

Prosimtě mezi jakými burany se to pohybuješ? Měřím 173 a nic takového neslýchám....a to jsem taky v rámci rodiny nejvyšší ženská. A dokonce můj muž je úplně stejně vysoký, nosím podpatky a nikdy z toho mindrák neměl.

eldoradoh
6. srp 2024

znovu opakuji, že 175 cm není žádná výška.. tohle jim můžeš říkat.

jancazao
6. srp 2024

Tak to bych si do ní možná ještě rýpla s kým mě měla. Samozřejmě můžeš být vyšší třeba po dědovi.

autor
6. srp 2024

@jancazao mamčin bratr je vysoký, tak to bude z její strany :d tohle do měl hustí od dětství, člověk tomu uvěří, že je jiný než by měl být. a pak je problém na světě.

leilinka1234
6. srp 2024

Vysoké holky se mi moc nelíbí. Ale to neznamená, že nemají "uplatnění na trhu" 😁. Já sama jsem mě s menší, mám 163 cm a je to jedna z mála věcí, se kterou jsem na sobě spokojená 😀 ale zase lepší vysoká a hubená, než malá a tlustá 😁

sahrazad1
6. srp 2024

Hmmm 🙂 mám 181 , jedna z dcer 183 . Já oplacana , ale líbim se a dcera vychrtla modelka . Takové komplexy mají mali lidé - viz napoleonský komplex .
Každý je proste nějaký .
A je to v pořádku .

konidana
6. srp 2024

Mam 180 a prijde mi to v pohode. Jako velkou vyhodu beru, ze v davu lidi vetsinou vidim pres hlavy, vsude dosahnu ... sama pozitiva😊