Dobrý den. Ráda bych se chtěla zeptat, zda se nenajde někdo,kdo by o této škole něco věděl. Ráda bych šla studovat pedagogiku na 1.stupeň a chtěla bych zkusit tuto. Jana Amose Komenského Karviná studuje se to dálkově. Jak moc je tato škola náročná atd. Předem děkuji za odpovědi. Evča
Dobrý den. A nemyslíte tuto školu v Praze?Ta co vím,teda co jsem přečetla na internetu,ta měla problémy. Tahle fakulta je v Karviné.
Teda, Karviná není moc velké město, žiju tady od narození a o vysoké škole Jana Ámose Komenského jsem nikdy neslyšela 😮 Vím jen o Slezské univerzitě, která je prý dost náročná.
Tady je odkaz na školu http://pedagogikakarvina.cz/
Mediálně se provařila Praha, ale ten problém měla celá UJAK. Obecně to není škola s dobrou pověsti. Platí spíš, že se titul z ní vyplatí, pokud ho aktuálně potřebujete v práci a chcete ho získat cestou nejmenšího odporu.
@delf14 Teda tak to čučím, neměla jsem ponětí, že tam něco takového je. Ta budova kde je to studijní oddělení je u Prioru. Snad někdo poradí. Jak říkám, jsem z Karviné, není to tady velké a tohle mi opravdu vůbec nic neříká 😔 Jiné školy znám, sama mám bankovní akademii tady v Karviné.
@delf14 ahoj, vím že tuhle školu dálkově studovala nebo studuje bývalá kolegyně z práce. Bohužel se nestýkáme, ale co vím, tak na téhle adrese je nějaká jejich informační adresa, kam vím, že jednou šla zanést nějaké papíry z práce. Jinak dojížděla do Ostravy mám pocit. Ale zkusím se zítra poptat jiné kolegyně, která s ní byla víc v kontaktu, jestli nebude vědět víc. Je to už delší dobu..
To jo peníze to jsou nemalé. Snahnah s tím počítám,že bych musela mít Mgr. Pokud mi škola půjde tak do toho půjdu. Ajronko předem děkuji za jakoukoliv informaci
Škola ztratila akreditaci pro navazující Mgr. ,,zatím,, běží dále Bc. a obor Resocializace.
Pri vsi ucte, s UJAKem nebudes delat ani jako sekretarka, natoz ucitelka. Ta skola je spatna a ma takovou povest, ze jeji uvadeni v CV je maximalne pro ostudu. Prihlas na pedagogickou fakultu nejake normalni univerzity.
@sudylichozrout asi mluvíš o ujak v Praze všechny nemůžeš házet do jednoho pytle.
Dobrý den, jsem studentem na VŠ Karviná, nevíte, jestli jsem student cely rok nebo jeden semestr kdyz se rozhodnu "ukončit" studium?
@martin9635 jeden rok se skládá ze dvou semestrů,pokud máte splněn druhý semestr,tak máte rok za sebou.
@delf14 Aha... no treba známa je na VŠ v Opavě a tam se jen přihlasila, pak si to rozmyslela ale studentem byla celé dva semestry. Tak jak je to možné?
@xxx3d By mě právě zajimalo, kdyz chci prestat, tak kde budu student na semestr a kde jen na dva
@martin9635 jestli chceš přestat, znamená to, že na té škole jsi, zeptala bych se jich přímo, sekretariát, někoho z fakulty. Já to nevím.
Dobrý den, Univerzita Jana Amose Komenského měla velké problémy s akreditací, ověřila bych si tedy nejdřív, do kdy mají tento obor akreditovaný, aby se vám nestalo, že začnete studovat a oni přijdou o akreditaci a budete muset s obtížemi dostudovat jinde.