Ráda bych se zeptala zda se dá nějak opravit vybledlá střecha kočárku. Kočárek je červeno-béžový, střecha kočárku už začíná růžovět 😉 Existují nějaké barvy, nebo něco?
Díky moc za rady.
jeste teda ,jestli muzu doporucit,peclive zakryt ostatni casti boudy,az to budes nanaset,,....
Karmento, jak dopadlo obarvení kočárku???? Řeším to samé, mám vyblednou boudičku, je skoro celá oranžová (teď už teda není oranžová) a šedé pruhy. Šlo ti to obarvit? Co to udělá v dešti? Díky za odpověď 😉
Já mám boudičku s bílými puntíky, tak to asi nepůjde nastříkat.
@lojzina vím,že je to už dlouho,ale nevzomenete si zda šlo o tuto barvu?http://ibarvy.com/dupli-color-ral-9005-cerny-ma... ještě prosím o vaše zkušenosti s barvou později,jak dlouho to vydrželo? Moh se potah třeba pak vyprat?
@ilonkaseda dobry den...barvu jse, kupovala zelenou,dodones drzi v puvodnim odstinu,ale teda neprala jsem ten kocar,tak nevim co by udelala po vyprani,....odkaz mi nejde otevřít,ale pamatuju si ze byla od německého výrobce....
@ilonkaseda jj to je ona....
@lojzina ještě budu otravovat 🙂 jednou.Ta jedna lahev 400 ml stačí na boudičku,nebo případně na celý kočárek? A ta látka po nástřiku pak zůstane taková jaká byla,nebo trochu ztuhne?Pořád si to nějak neumím představit.I když až barvu koupím,nejspíš ji nejprve vyzkouším na zkušební látce 🙂
@ilonkaseda ja mela tribarevny kocar,sprej jsem potrebovala jen na pruh na boude plus boky na sportaku...barva stacila a ještě zbylo.jo,je to pak tuzsi...
ahoj,ja resila bezovo modro cerny kocar-modry pruh na boude a boky na sport.nastavbe vybledly na hnusnou ZELENOU.to bys neverila...A vypadalo to divne az blbe.Takze sem v drogerii a barvach-lacich koupila barvu ve spreji-je i do kazdeho pocasi,stala stovku a vyrabi ji ,a to ti ted nenapisu pac sem s byla podivat a MM ji nekam dal,takze zitra kdybys chtela,muzu mrknout na vyrobce,maji hodne odstinu,a vypada to ted dobre. 😉
@karmenta