Dobry den, mam dotaz tykajici se vypisu zdrav. Dokumentace. Pred rokem jsem byla se synem u psychiatra kvuli hyperaktivite. Dr napsala medikaci i mne abych se dle jejich slov hodila do klidu a nasla opet psychickou rovnovahu. Leky jsem uzivala pouze par mesicu, ale i tak jsem to svemu obvodnimu lekari nahlasila. Ted potrebuji vypis z karty. Na vstupni prohlidku. Ma otazka zni, musi obvodni lekar uvest, ze jsem jsem brala medikaci i kdyz uz vic jak pul roku neuzivam?
Na vstupní prohlídku do práce se dává komplet dokumentace jo? Možná jen na některá povolání? Já tenkrát "závodního lékaře" odmítla, takže se museli smířit s normálním obvoďákem. Píše se (dřív se psalo) zdravotní stav dobrý a hotovo. Tak hodně štěstí.
Praktik musi do vypisu pro zavodaka dat vse co vi o zdravotnim stavu, psychicke obtize by si nemel troufnout zamlcovat. Zavodak zhodnoti, zda s danymi informacemi je clovek zousobily delat danou praci. Ja bych tam v pripade tazatelky napsala neco jako: " dle sdeleni pacientky v obdobi vysoke psych.zateze od-do uzivala lek XY predepsany detskym psychiatrem". Pripadne do diagnoz neco jako- reakce na stres- medikace XY, od-do, predepsal ten a ten. Protoze praktik nema zadny papir od psychiatra, kde by byla presna diagnoza.
@wendeta Mel by napsat aktualni medikaci, diagnozy i z minulosti...ale pokud jsi Mela jen tezke obdobi psat to nebude. Jen mu to predem rekni, urcite to pochopi.