Výměna knih - pošleme dál, co už máme přečtené.

vikinkav
2. dub 2020

Ahoj, dnes jsem dostala takovy napad a jsem zvedava, jestli by se nekdo chytnul. Napadla me vymena prectenych knih, ktere nam doma zabiraji misto a uz je nemame v planu cist. Poslete je dal! Kazdy by pripravil balicek treba 5 knih, dostal by adresu od nekoho jineho a poslal. Random vyber, balicek plny prekvapeni. Ano chce to zapojeni ochotnych spolehlivych lidi, coz neni nikdy 100 %, ale i presto myslim, ze by se to mohlo povest. Chtel by se nekdo pridat? Rada vykopnu prvni balicek, nejaky roman, nejake severske detektivky. Prosim akorat zadne uplne mimo knizky, zahradniceni nebo jak uvarit vejce na 100 zpusobu 🙂 proste uchazejici knihy, na zkraceni dlouhe chvile v karantene 🙂 tak kdo se hlasi? 🙂

hope09
2. dub 2020

Ahoj, já bych se klidně přidala, jen mám většinu v angličtině. Ale kouknu, jestli bych dala dohromady balíček českých 🙂

drakenn
2. dub 2020

Něco bych mela

vikinkav
autor
2. dub 2020

@hope09 ja bych mozna nasla taky neco anglicky. Jinak s knihama v AJ nemam problem

lenatko91
2. dub 2020

Taky bych se přidala 😊

hany84
2. dub 2020

@vikinkav Děvčata, nechci se Vás taky nějak dotknout nebo provokovat, ale i "vyměněné" knihy musí být alespoň po dobu 4 dnů v karanténě a v případě, že jsou obalené jako ty z knihoven, musí se otřít dezinfekcí. Sice mi to hlava nebere, jelikož čtenář otáčí jednnotlivé stránky prstem. Nicméně takové nařízení nám v těchto dnech přišlo e-mailem z Národní knihovny v Praze.

martt
2. dub 2020

Ja bych se klidně taky přidala, ale mám převážně jen červenou knihovnu pokud by to nevadilo 😊

elsy3
2. dub 2020

Také se ráda přidám 🙂 mám tedy spíš detektivky a romantické knížky.

vikinkav
autor
2. dub 2020

@hany84 tak to je asi na kazdem, jak k tomu pristoupi, ale diky moc za info. Ja ted porad posilam nějaké věci, prodávám objednávám po internetu a podle toho s tím zacházím 🙂

vikinkav
autor
2. dub 2020

Tak super, mam radost, udelame to tak, ze se dohodneme postupne jak jsme sem napsaly? Ja s prvni ( @hope09 ), druha a treti spolu ( @drakenn a @lenatko91 ) ctvrta a pata spolu ( @martt a @elsy3 ) a vy si predate vzajemne adresy? Jo a no hate, kdyz prijdou nejaky knizky co se vam nezdaji, je to sranda, na odreagovani, prekvapko, muzete je kdyztak zase poslat dal ju 🙂

lenatko91
2. dub 2020

@vikinkav jsem pro, super nápad! 😊

hope09
2. dub 2020

@vikinkav Príma, zítra nebo přes víkend to dám dohromady 😉 a dáme si vědět