Výkup nebo komisní prodej dětského oblečení v Praze - kde?

nezvalova
7. říj 2017

Ahoj holky, nemáte typ na obchod, který vykupuje ci bere dětské oblečení do komise? Nejlépe Praha 4 a okolí.Dite odrůstá, další již neplanujem a byt není nafukovací, takže hledám možnost jak se něčeho zbavit a zároveň získat nějakou tu korunu. Spoustu věcí posílám zadarmo dál,no jsou věci, které jsou jako nové a byly docela drahé.Bohuzel sem technický antitalent a manžel zas pracovně vytížen, takže inzeráty nepřichází v úvahu.Diky a hezký zbytek dne.

mikiva
7. říj 2017

Mluvis mi z duse. Mam hromady veci, nektery nebyly ani noseny... Inzeraty nezabiraji. Zkusila jsem i burzu detskeho obleceni, ale taky nic - mam zatim na prodej veci do pul roku, ty se pry prodavaji spatne.
U nas v Dejvicich jsem zatim nasla dva sekace, co berou do komise - strhnou si 40% z trby za prodane zbozi. Ale asi to tam zkusim.

nezvalova
autor
8. říj 2017

@mikiva Dejvice mám bohužel daleko. Inzeráty jsem ještě neskousela ale ja bych brala i ten komisni prodej i kdyz si strhnou 40%.Vzdy lepší nez nic.A právě taky bych potřebovala prodat vecicky do velikosti max. 80.

mikiva
8. říj 2017

@nezvalova Ve skupince Praha jsem videla par odkazu na burzy/bazary detskych veci, mam pocit, ze i Praha 4.

kocourekgarficek
9. říj 2017

Ahoj, zrovna taky něco hledám, v Praze 4 či 11, věci do komisního prodeje dětského oblečení i dámského, špatně se prodávají na portálu. nevíte holky něco takové Praha 4 nebo 11?
děkuji

nezvalova
autor
10. říj 2017

Ahoj holky koukám ,že typy nepřichází a tak možná trochu poradím ja.Skuste se kouknout na stránky rodinných center,casto tam dělají podzimní burzy.Byl takle v Ulitke.Vim ze bude i v TN a Sue Ryder,no ten je dobročinný takže tam jedině kdyby jste něco spotrebovali koupit.A taky sem objevila plakaty a odkazy z dřívějška o " podolské burze"ale termín v rocec2017 sem zatím nenašla.

nezvalova
autor
11. říj 2017

Jo jeden se bude delat v RC Rybička a MC Balónek.

kocourekgarficek
12. říj 2017

A to je prosím kde? děkuji

nezvalova
autor
13. říj 2017

RC Rybička, Stallichova 514/2- Krč, podzimni a zimní bazárek formou komisního prodeje.Kona se 23-25.10 a výběr věcí je od 16-20.10 a berou hračky,obuv a oblečení ale od velikosti 86!!!!
MC Balónek, Ke Kamýku 686/2- Kamýk, 13.10 příjem věcí od 15-18h a 14.10 10-18h taky příjem věcí a prodej proběhne 15.10 od 9:30-18 a 16.10 od 9:30-12h a věci které se neprodaji vydají 23.10 od 10-18h