Výklad snu. Zesnulá babička.

misamt
30. čer 2020

Ahojte. Nějak mi to nedá ale mám pocit jako kdyby jsem snu měla přikládat nějaký význam. Nejsem úplně na tyto věci ale jednou sen s ní byl něco jak předpověď. nedá mi to se nezpeptat. Približně 17 let je po smrti, zemřela, když mi bylo asi 13let. Měla mě hodně ráda a vlastně jsem byla její mazanek.. Zdálo se mi od té doby o ni podruhé. Při tom prvním snů v něm byla společně s babičkou mého ex, kteremu jsem sen řekla a krátce na to telefonát, že zemřela nahle i jeho babička, což mě hodně zarazilo ale to je asi 11let zpět. Teď sen začal návštěvou nás sester u ní doma, kam jsme s rodinou pravidelně jezdili. Já byla spava, pořád mi bylo nějak zle s pocity na omdleni.. Přišla za mnou a nějak jsme spolu mluvili ptala jsem se jí že byla dlouho pryč, jak se má ale ve snu jsem si neuvedomovala, že už nežije. Mluvila o nějakým zdravotním problémů, přesně si nepamatuji jen, že k tomu pak měla kámen v prstů ale vím že jsme mluvily spíš okrajově. Čekaly jsme nějak i na rodiče, než přijedou a ona vyndala baterií z hodin, které byly na stěně proti mě, aby jsme pořád nekoukali na čas bylo asi 11 pul11. Pořád mě pusinkovala až jsem v tom snu z toho měla divné pocity. Další část snů byl výlet s rodinou už bez ní někam do zahraničí nejdřív jsme něco dělali v lese a pak jsme se ocitli někde u nějaké zidky, kde neustále stoupala hladina a klesala, že mi to odplavilo skoro kabelku, má dcera z druhé strany zídky na rimse a měla jsem o ní strach ale dostala se ke mě v pořádku. Nic méně pořád mi bylo zle a pořád jsem skoro omdlevala. Dále jsem šli do nějaké kavárny, kde jsem narazila na kluka s jeho přítelkyni, kterého jsem hodně milovala, divila jsem se že taková nahoda. Se sestrou jsme si šly ven zakourit já si tam nechala kabelku a když jsem se vrátila nemohla jsem ji nikde najit a pak zjistila, že mi ji ukradli. Zloději byli oblečený jako potápěči a odpluli druhou stranou restaurace na lodce, kde byla terasa u vody. Byla jsem z toho dost špatna, všechny doklady, karty a já naprosto bez peněz. Pak už jen že si tam 2 lidi z rodiny koupily knihu jak přestat kouřit a jen jsem řekla že já si ji koupit nemohu. Ve skutečnosti by jsem chtěla přestat kouřit a vůbec se mi to nedaří. Pak mě vzbudila dcera a snů byl konec.. Omlouvám se za delší psaní, možná trošku pomatene ale snazila jsme se tak nějak vypsat vše na co jsem si vzpomněla. Děkuji za názory

martt
30. čer 2020

@misamt Říká se, že pokud se ve snu někomu zdá o mrtvých, tak že před něčím varují. Pokud se vám zjevuje pravidelně zkuste se sní ve snu rozloučit, říct ji to co jste ji chtěla třeba říct a zůstalo to nevyřčeno.

misamt
autor
30. čer 2020

@martt právě, že to bylo jen po druhé. Při prvním snu, 11let zpět, kde byla společně s babičkou mého ex, tak tu noc zemřela i jeho babička. Neznaly se, takže by jsem si je ani nespojovala..
Nějak nemůžu dostat sen z hlavy a nutí mě to nad ním stále přemýšlet.. Většinou mavnu rukou nad tím, co se mi zdálo ale tady to je trošku jiné...

martt
30. čer 2020

@misamt Ještě jednou jsem si přečetla váš sen. Píšete že ve snu byla voda, jaká ta voda byla čistá či kalna. Možná vás ten sen má před něčím varovat.

kajacob
30. čer 2020

@misamt sny jsou někdy varováním nad čím člověk někdy podvědomě přemýšlí atd . Mě se dneska zdálo že mi umrela babička , přivezli jsme ji v autě k ní domu ani nvm proč , oznamovali jsme to ostatním a byli úplně klidní . Žádný pláč nic až mě z toho do teď mrazí 🙁 na lavičce před barákem jsme seděli a seděla tam i rodinná známá , která už 3 roky nežije a usmívala se . Oní se mi zdálo jen jednou a to cca 14 dní po pohřbu a to mi pořád říkala že není mrtvá , to jsem vydychavala hodně dlouho 🙁 z dnešního snu mě nakonec probudilo kokrhání kohouta a ten rval teda dlouho ve 4 ráno . Nakonec jsem volala babičce a ta je naštěstí úplně v pohodě ale i tak tam dneska zajdu ☺️ je mi z toho pořád uzko a taky by mě zajímalo co to znamená ...

misamt
autor
30. čer 2020

@martt v prvním případě, kdy stoupala, myslím, že byla kalna chvíli jsem v ní byla a namocila si boty. Na druhé straně zídky u římsy, kde stala dcera, tak při pohledu dolů byla také voda ale nedokážu říct jestli kalna nebo čistá, bylo to i dost vysoko..Pak byla ještě voda z druhé strany kavárny ale tam taky nevím, spíš mám v mysli odjíždějíciho zloděje a něco jsme na sebe pokrikli ale to jsem nerozuměla..

misamt
autor
30. čer 2020

no určitě se mi do snu promitlo ale až úplně na konci můj boj se skoncovanim kouřením..
Přemýšlím ale hlavme nad tím začátkem s babičkou, přehnané pusinkovani, zastaveni času a pak mě nevolnosti, spavost, mdloby skoro po celou dobu.. Hlavne po tom, co už jednou sen s ní, přinesl nepříjemnou zprávu. Dal kabelka s věcmi. Prvně skoro odplavala, po druhé byla ukradena
Dcera na rimse..

misamt
autor
30. čer 2020

@kajacob několik let zpět se mi taky zdálo, že umřel děda z druhé strany a myslím, že se to také nějak neprozivalo ale tam i kdyz jsem nad tím chvilku také přemýšlela bylo vše v pořádku... Ale je pravda, že to nebylo takové. Možná nám do snu vlezli obavy, že je taky ztratíme, když nejsou nejmladší a navíc děda je silně obézni a pohyb skoro vůbec žádný, což jsou taky důvody k obávám. Od babiciny smrti je to druhý sen s ní a jak jsem už říkala první přinesl špatnou zprávu a teď asi po 17letech od její smrti takto a nemám z něj celkové dobrý pocit

tinaprofi
30. čer 2020

mrtví nesmí ve snu mluvit, jak mluví je konec, průser jak vrata

kajacob
30. čer 2020

@tinaprofi co se stane když ve snu mrtví mluví ? Jednou sen před 3 lety semnou mluvila a říkala mi že neumřela a teď nemluvila a jen se na mě usmívala s úplným klidem

tinaprofi
30. čer 2020

@kajacob no nejakej průser, vetsinou je to umrtí, kdyz nemluví cajk

priefi
30. čer 2020

@misamt mi se taky zdává o mojí babičce, říká se, že nás někdy chodí ve snu navštívit a jen málokdy si to pamatujeme.

priefi
30. čer 2020

@tinaprofi není pravda, já měla několik snů, kdy se mi zdálo o někom, kdo umřel a něco mi řekl a vše bylo v pořádku

misamt
autor
30. čer 2020

@priefi Jo jen jsem z toho měla strašně divný pocit celkově a to vše tam. A bylo mi skoro celé dění zle, usinala jsem, mdloby jsem měla. Pořád obavy o něco.. Snům většinou nepřikládám až moc význam ale teď to bylo nějaké celé silné...

misamt
autor
30. čer 2020

@priefi možná ještě k tomu obavy, když poslední sen s ní přinesl špatne zpravy

martt
30. čer 2020

@misamt Podívala jsem se trošku zblízka na tvůj sen. Může znamenat špatnou zprávu popřípadě i špatné rozhodnutí a ztratu přítele /přítelkyně naopak tam je i novy milostný vztah a překonání problémů a těžkostí.Každopádně to ber s rezervou nic z toho se nemusí stat. Tak se tim neznepokojuj. 😉

martt
30. čer 2020

@tinaprofi To není úplně tak pravda. To, že ve snu někdo mluví s mrtvim nemusí nutně znamenat úmrtí. Může znamenat špatnou zprávu jakéhokoli druhu popřípadě varování před něčím. Pokud se mrtví ve snu opakuje dokola. Může to znamenat, že osoba které se zdá se ne přenesla přes smrt dané osoby, nestihla se s ni rozloučit popřípadě sdělit něco důležitého.

sigyn
30. čer 2020

Sny mají často opačný výklad (např. svatba = pohřeb). Mně třeba navštěvují ve snech mí mrtví blízcí, když jsem psychicky na dně (úplně) a tím mě povzbudí. Nemusí to hned znamenat něco špatného. Krádež může jen podvědomě znamenat, že vám něco chybí a chtělo byste, aby to bylo zpět (klidně to může být i ta babička)