Výhra online Sportka. Má někdo zkušenost/znáte někoho?

gracelove
29. bře 2021

Ahoj, jen tak pro zajímavost - vyhráli jste nebo znáte někdo někoho, kdo vyhrál, když si místo vsazení na terminálu Sazky vsadil online? Spousta lidí říká, že je to ovlivněné, jakmile jim to naklikáme do počítače, tak mají vlastně možnost nějak vyhodnotit, která čísla padnou a která ne. Nicméně to mají i díky terminálům Sazky 😉
Každopádně nevím, čemu věřit. Pravdou je, že třeba stovku-dvě jsem vyhrála při vsazení klasicky přes terminál, ale online vsazení nikdy nic :D Ale možná náhoda...

sigyn
29. bře 2021

Babička sází desítky let a tuším, že nejvíc vyhrála 7 tisíc.

elencze
29. bře 2021

ano, vyhráváme i online, celkem pravidelně, ale jen ty zmíněné malé výhry do 200

eva267
29. bře 2021

My jsme začali vsázet online a musím říct, že výhra nám padne častěji než předtím klasicky. Jsou to teda max dvě stovky.

mimi1004
29. bře 2021

@gracelove Nebyla to teda Sportka, ale na online zlaté rybce za 100kč jsem vyhrála na podzim 10.000kč 🙂

amazonkajanik
29. bře 2021

Pár online losů mi dalo dohromady 1,500,- ale taky jsou to výhry spíš do pár stovek ...

te_reza
29. bře 2021

Před několika lety vyhráli z naší vesnice důchodci asi 70 milionů. Paní sazela snad desítky let. Jako, nevadilo by mi to 😂

alikscha
29. bře 2021

Přes online sazku jsem ve sportce vyhrála asi 6x a to od částky 50 Kč do 600 Kč, myslím si, že je jedno, jestli je to elektronicky a nebo papírově, protože to stejně zadají do terminálu. 🙂

sarkasv80
30. bře 2021

Ne Sportka ale korunka tchýně hraje pravidelně mám dojem tiket 16,- a už asi 6x během 2let vyhrála 8500,- online