Vyčištění pozvracené sedačky

lenakal
16. říj 2018

Dcera mi pozvracena sedačku,drhla jsem to vším možným,ale pořád je to cítit, prosím,čím to vyčistit?děkuji za odpověď

lnk84
Autor odpověď smazal
Zobraz
jbzirafa
17. říj 2018

Včera se u nás stalo něco podobného, koberec drbu šamponem. Ten zatím zabírá dobře. Jinak mám i "čistič skvrn ve spreji " tento https://www.agrozet.cz/e-shop/hg-cistic-skvrn-v... ale účinnost se mi zdá skoro stejna jako u šamponu.

kettkav
17. říj 2018

@lenakal Teď mi někdo doporučoval toto https://www.dek.cz/produkty/detail/8031800120-h.... Budu ale zkoušet až o víkendu.

kattyd
17. říj 2018

u nas pomohlo až objednat čištění cele sedačky vodním vysavačem (a když už přijeli čistit sedačku tak jsem dala vyčistit i všechny koberce). Ještě mi pak pán doporučoval koupit nějaky neutralizer pachu ve spreji, ale to pak ani nebylo potřeba

alkuska
17. říj 2018

@lenakal Stalo se nám to samé, drhla jsem čističem na potahy ale stejně to bylo cítit. Vyčuchlo to za dva až tři dny cca, takže možná poradím spíš trpělivost a hodně větrat.

lucie_j
17. říj 2018

Čistila jsem koralanem na ruční čištění koberců

lenakal
autor
17. říj 2018

Děkuji za odpovědi 😀

fyii
19. říj 2018

@lenakal ja vsechno cistim parnim cisticem. Kluk mi ted taky pozvracel cely kocarek a autosedacku, tak jsem to nejdriv setrela ubrouskama a pak nastoupil parni cistic. pak jsem to trosku prestrikla detskou avivazi v rozprasovaci a je to jak nove a nesmrdi to. (jinak avivaz vubec nepouzivam)

emilkamilka
5. pro 2018

kdysi jsme jsme měli látkovou sedačku, síce jsme ji nechali impregnovat, ale stejně to časem bylo vidět. Nakonec jsme ji nechali potáhnout kuži a je to mnohem lepší. Nepřemýšleli jste nad tím?