Výběr jména 🙂

zanelka
4. únor 2017

Ahoj devcata chtela bych vedet vas nazor jsem tehotna jeste teda nevime co to bude ale shodli jsme se jen na jednom chlapeckem jmene a tim je Eliáš mame ale dceru Elišku nebude to blbe uz jen to ze na ni volam Eli a na nej bych volala asi take Eli neumim si to vubec predstavit... Napada vas popripade jak jinak Eliaskovi rikat Eliasek mi prijde docela dlouhe dekuji za nazory 😉

verunka11221
4. únor 2017

To stejne nastalo u nas. Mame Karlicka a kdyby jsme meli holku libilo se nam Karolina. Ale jsem ji vyskrtla ponevac na obe deti bz se volalo Kajo.

markyspu
4. únor 2017

@zanelka to bych nedala je to skoro to stejné jméno a jak říkáš na oba bys volala Eli. To vyberte jiné jméno, je spousta krasnych jmen 🙂

ninive211
4. únor 2017

@zanelka Nedala bych, je to jen mužská obdoba toho ženského jména. My máme Elenu a taky na ni voláme Eli...a kluka Eliáše ani holku bych už pak nikdy nedala.

misulinka44
4. únor 2017

Ja bych teda taky nedala ,,stejne,, jmeno:/

alcar
4. únor 2017

Urcite ne. Vyberte neco jineho.

plksv
4. únor 2017

Můj nenormální švagr Pavel má Pavlíka a Pavlínku. Každý si ťuká na hlavu 🙂.

vineta
4. únor 2017

Mám staršího bratra, který má mužskou obdobu mého jména. Přestože jemu se říkalo hovorovým jménem, dost dlouho jsem cítila jako křivdu, že si naši s mým jménem zrovna moc práce nedali. Nechápu to doteď. Takže za mě rozhodně ne.

kika_21
4. únor 2017

Také bych to nedávala. Co třeba Tadeáš? Jonáš?Nebo to musí být od E?

ninive211
4. únor 2017

@plksv Moje kamarádka Pavla je zasnoubená s Pavlem, který má z prvního manželství dceru Pavlínu 😀

soleilll
4. únor 2017

Pominu, že se mi jméno nelíbí, ale copak budou děti žít a bydlet pořád spolu a s vámi? Jestli chcete, aby váš syn byl Eliáš, tak mu to jméno dejte - ponese ho celý život. A doma mu můžete říkat třeba Emane. 😀

zanelka
autor
5. únor 2017

@kika_21 nemusi byt od E ale na jinych se proste neshodneme 😀

zanelka
autor
5. únor 2017

Devcata dekuju za nazory a pevne doufam ze to bude holka 😉