Trochu na odlehčení. Jaká věta, poznámka, nebo konstatování Vás po sexu dostala. Mě dnes, po...,kdy jsme oba spokojeně oddychovali manžel říká :A teď si představ, že prasata mají orgasmus 7minut🤦♀️😀. No po 15 letech co jsme spolu, 7letech manželství a dvou dětech luxusní poznámka ❤️. Ale miluju ho, co vy??!
@baruneckam mě tenkrát dostala otázka - Bylas? Sex trval asi 2 minuty, já se nestihla ani rozkoukat a už byl konec. No stačilo, pak už jen kamarádi 😁
Hmm.. ten můj mě po sexu požádal o ruku 🤭 po 8 letech vztahu.. romantika že jo 🤣
Můj bývalý mi řekl, že se musíme rozejít 😠 ale brzy mi došlo, že to bylo to nejlepší, co pro mě kdy udělal 🙂
"Ahaa, tak takovej je sex z lasky!"... Jo, poprve priznal, ze se do me zamiloval. 😂
@cherie24 Takovej sex jsem mela 13let, 2-5 minut a ja ani nemrkla, natoz abych byla. 😂
Já měla narozeniny, ten den sex a manžel se mi udělal na kozičky a v tu chvíli zařval ,, všechno nejlepšíí" 🤣🤣🤣 myslela jsem že umřu smíchy.
@leniczka23 no co , dárek vyrobený z lásky 😀 .. ale zasmála jsem se 😀
My jsme takhle leželi a tulili se s manželem po sexu, dlouhé ticho, on koukám do stropu. Tak mu říkám "na co myslíš?".. "no přemýšlím, že kdybych naprogramoval ten úkol takhle, tak by..." 😁 (Manžel v tu dobu studoval matfyz)
Taky jsme tak v klidu a tiše oddechovali a přítel z ničeho nic hlasitě zahlasil:"HOOO-TOOO-VOOO" (jako syn, když chce utřít zadek)🤣🤣🤣mysleli jsme, že puknem smíchy, od té doby je to taková občasná hláška na pobavení...
No, když to tak čtu... Tak jsem ráda, že po tom drží hubu 😅😂
Když byl manžel hotovy, tak si semnou plácl s řekl. :”fakt dobrý ty vole” 😄
@baruneckam no hlášku nemám, ale můžeš manželovi říct, že prasata mají orgasmus až 30 minut a mají až půl litru ejakulatu. A prasnice mají reflex nehybnosti, stačí se jich v říji dotknout a uplnene ztuhnou. Tak až bude další sex můžeš to na něj na oplátku vybalit 😃😃😃 nebo mu řekni vtip. Jestli ví proč má kanec tak smutný oči? Protože manželka je svině a děti jsou prasata. To mi řekl můj muž, ale ne při sexu 😃😉
Manžel, tehdy jsme spolu chodili teprve krátce: "Vypadáš jako takovej ten vlasatej trol" 😂 Tak jsem se probrala z euforie, vyhrabala se z postele a celá nervózní to šla zkontrolovat - a fakt jo, vlasy mi trčely jak natupírovaný 🤣🤣 Dodneška se tomu občas smějeme...
@andrea93133 😀😀😀
@leniczka23 😀😀😀 no co, měla si to i s ohňostrojem
@95newmommy2020 😀👍
Povídala mi tuto historku bývalá kolegyně, že její kamarádka spala s cizincem a po sexu se jí ptal Did you come? A ona na to Where? 😀 Pro neznalé Aj - udělala ses (měla jsi orgasmus)? Zároveň to v doslovném překladu znamená - přišla jsi? Jde o frázi a ona na to Kam?
“Uděláš zítra tu rajskou?”
😁👌
@baruneckam já prohlásila,že z tohohle bývají děti. Podzimní bouřka,vypadla elektrika nu a teď bude synovi rok a půl 😉,ale z nadpisu mě napadla hláška z Lhář,lhář "tak jaká jsem byla?" "Měl jsem uz lepší!" 😂😂😂