Co na ně zabírá stoprocentně?? Žádné hokusy pokusy,jistotu potřebuju 🤣🤣🤣🤣
@ploutvicka59 mě vždy zabralo Alpa polít hlavu zabalit do pytlíku + ručník nechat aspoň 2 h vše živé bylo pric a opakovat to 2 krát za den pak žehlička na vlasy a vše vybrat a když mě to opravdu už nebavylo každý pramínek s vajíčkem jsem ustřihla dcera má dlouhé vlasy a vždy to zabralo samohrejme věci vyprat min na 60-90 stupňů
Nam pomohlo pravidelne zehlit vlasy,ale byl to boj:/
Synovi zabral Losinit (myslím, že je to produk dr.Maxe, takže jen v jejich lékárnách) ... defakto 'olej', který těm potvorám klouže, takže se z vlasů smejou... Mile mě překvapil, že byl bez zápachu. ... Ale bylo to u klika, takže vlasy zhruba 5 cm dýlky.
Já mám dobrou zkušenost s tímto zábalem https://www.jaktak.cz/jak-se-zbavit-vsi-do-dvou... a vyčesat kouzelným všiváčkem (tím hustým, kovovým). Dcera dlouhé jemné, ale husté vlasy, zavšivené fakt dost. Po aplikaci a vyčesání jsem pak znovu po třech dnech už jen s rozčesávacím sprejem vyčesala pár vešek a po dalších 3-4 dnech hlava čistá.
kokosový olej, namazat na 2 hodiny na hlavu, přikrýt igelitovým sáčkem, vši se udusí, pak umýt, az týden znova a máš pokoj, NIC jiného nezabralo...
preventivně kápnout za ouška tea tree olej...
@ploutvicka59 nyda👍 100% zabije i hnidy
@ploutvicka59 paranit rapid.Zabral okamžitě ,všechny zabil a byl klid
Hrebinek z bezvsi.cz, nic jineho nepotrebujete
Paranit sprej, zabíjí i hnidy hned na poprvé.
Po roce boje, olejů a různých přípravku, vycesavani a nervů jsem zacla řešit žehličkou na vlasy...
Jedině toto:
@ploutvicka59 jako mala jsem si dala repelent proti komarum (puvodne jen proti nim,aby me v noci nestipali,v te dobe jsem taky bojovala se vsima a jen toto zabralo),kolegyne pouzila dezonfekci z prace (steriium)a ze taky zabralo (zkratka musi to mit alkohol)
Predtim jsme zkouseli produkty z drogerie a kdyz jsme chytli ves a dali do te peny,vubec zadny efekt. Takze za me 100% zabira repelent nebo dezinfekce,vlasy mam v pohode (mozna je ten alkohol momentalne vysusi,ale mame ruzne sampony,ze)
@ploutvicka59 dodatek k predchozimu-po pouziti repelentu odpadly i hnidy
Paranit Rapid. Reklama nekecám a je 100%. Nechtělo se mi ho kupovat, protože je drahý, ale vyplatil se. Stačí použít jen jednou. Po jiných přípravcích se vší vracely. Máme i hřebínek, ale není ideální na husté vlasy a ještě dává rány. Nic hrozného by se ale děti se ho na bojí
Nám žádný sprej ani šampon proti vším nezabral. Pomohl až zabal tea tree, olej, slivovice a kouzelný vsivaček.
Jo a jak píšou holky na vyčesávání kouzelný vsivacek. Žehlička se také doporučuje, ale nesmíš minout ani vlásek nebo žehlit pravidelně.
Vloni touto dobou jsme řešili stejný problém. Nakonec zabralo odjet z domova k mojí mamce, která nám v podstatě mezi dveřmi aplikovala šampon proti vším a oblečení, v němž jsme přijeli, šlo hned do pračky. Pravidelně nám pak tři dny pročesávala vlasy všiváčkem i elektronickým hřebenem. Do té doby jsme dva měsíce marně bojovali a vždycky, když jsem si myslela, že je to za námi, tak se objevily znovu. Odjet z domova bylo dobré, protože ty potvory po cca dni bez něčí hlavy umírají. Takže jsem po návratu převlékla postele, ale už nehrozilo, že by tam byla živá.
Existuje také repelent (nesmrdí), ten jsem pak dceři po nějakou dobu dávala do školy. Pro jistotu.
Držím palce, ať se jich brzy zbavíte.