Všechno doma dělám já, partnerovi se nechce

koncice
7. únor 2015

Chlap vám slíbil že vám tu trochu poklidí, příjdete domu, vše v takovém stavu jak jsem ho opustila, tma jak v pytli když nevyměnil žárovky na chodbě, a že byl cvičit 3hodiny, pak teda jak nic nemuže dělat a jak je unavenej, a ted už je zas dvě hodiny pryč, jasně že mu nezakazuji aby někam chodil ale když něco slíbil a místo toho se tomu vyhne a pak mám zase všechno dělat já, jsme v novém bytě, kromě toho že spolu semnou natahal krabice a tašky, tak tu vůbec nic neudělal, všechno jsem musela vytahat a uklidit já, ani nevzal koště aby zametl, jo radši hraje hry a mě nechá uplně at všechno dělám já. Né že by to neuměl, jemu se nechce kdybych tu nebyla tak shnije ve špíně a odpadcích, pak jsem akorát někdo příjde a bude to na mě že já nejsem schopná se starat o domácnost, no já to tu celé uklidím a do hodiny tu je zas bordel jak v tanku, a už mě to štve, a dokud to neudělám já tak nikdo, minule jsem měla rozříznutý prst tak jsem nechtěla mít nádobí aby se mě tam nedostal bordel, no nějaké jsem méně špinavé jsem umyla, ale hrnec tam plesnivěl týden než ho umyl.

berenika39
7. únor 2015

Jaký si to uděláš, takový to máš. Sice možná trochu sarkastické, ale pokud si tohle necháš líbit, je to tvoje chyba, stejně jako to, že neví, kdy máš narozky.
Máš dvě možnosti: žít sama, nebo žít bez něj.

andrrriiik
7. únor 2015

@koncice Tak to by mě nas..lo taky.Když chlap nechá ženskou všechno dělat,a ani ji nepomůže,je to magor.Nějak se ti vyhýbá co?

koncice
autor
7. únor 2015

@berenika39 zítra si ho podám, bude se uklízet a né dělat zbytěčnosti na počítači.

koncice
autor
7. únor 2015

@andrrriiik asi ano, ale ja vidím, to tě zabije uklidit? (Já chodím do práce aby ses měla dobře) Když nepujde zítra uklíet tak rezignuji, uklidím jenom po sobě.

koncice
autor
7. únor 2015

@andrrriiik taky jsem mu tam dneska nechala hrnce, přesně pulka no možná jsem toho umyla více ale co.

berenika39
7. únor 2015

@koncice to jistě ocení🙂.
Jste dva. Oba jste dospělí. POkud si podáš ty jeho, bude se cítit jako malý kluk. A ztrapníš ho. On si vyhcutnává tebe - jak ti je? Blbě, že jo?
Prostě si v klidu sedněte, když budete v pohodě, ne v konfliktu. Řekněte si , co kdo bude dělat, abyste oba s tím souhlasili. A pak to dodržujte
Vztah není o tom, kdo koho dusí.

andrrriiik
7. únor 2015

@koncice Tak tak.Neuklízej po něm,bude vědět,že to uděláš vždy.Něco jiného je,když chlap doma pomáhá,nebo dělá od rána do večera.Můj chlap taky pomáhá(někdy pověsí prádlo,někdy uvaří,upeče,pomůže s dětma),není to moc,ale i tak je to velká pomoc.Koneckonců,když on přijde z práce domů,mám vše hotovo,jelikož jsem na mateřské,takže nemá skoro ani s čím pomáhat.Ale když se domluvíme,že musíme uklidit,makáme oba.

koncice
autor
7. únor 2015

@andrrriiik například řeknu že něco uděláme, řekne zítra, pak zas zítra,a nakonec proč si to teda neudělala ty?

koncice
autor
7. únor 2015

@berenika39 no já řeknu co pujdem dělat, nebo já něco udělám a že by pak mohl tohle, on že jo, a pak to zase dělám já, pač mě rozčiluje když se dlouho nic neděje

koncice
autor
7. únor 2015

@andrrriiik Navíc furt básní že v práci skoro nic nedělá, že jeho práce z celé hodiny zabere asi 20 minut, jo někdy maká že se nezastaví ale to fakt málokdy tak jednou za 14 dní

andrrriiik
7. únor 2015

@koncice Je to nějaký lenoch ne?Přesně takový byl(a je asi pořád)můj otec,doma se jen válel,nic neudělal,jen TV a PC,všechno sežral,a když měl jednou za čas něco udělat,mrmlal.Do práce chodil,ale taky se nepředřel,ale tvrdil jak není utahaný,atd.

koncice
autor
7. únor 2015

@andrrriiik ještě říká že to přeháním s uklidem, ja jsem zviklá na čisto, né aby se tu povalovaly odpadky, smrdělo tu to, a špína všude, ale on není schopen udržovat pořádek.Jako kdyby jsme měly děti to by je to v tom nechal běhat?

koncice
autor
7. únor 2015

@andrrriiik je línej až moc, jo neřekla bych nic kdybych uklidila a vydrželo to pár dní, to by mě vubec nevadilo že bych třeba jednou za 3dny poklidila, ale že za chvíly tu je jak někde ve chvílku...

andrrriiik
7. únor 2015

@koncice dělá si z tebe služku ☹

koncice
autor
7. únor 2015

@andrrriiik jono, prostě bude utrum, a to že já si myslím že toho snesu dost, ale tohle už pěkně přetejká, taky musím říct že se ochlazuji, dřív jsem se k němu furt mazlila a dávala pusy, ted si pro všechno musí přijít, protože pro mě je to už těžké, nemám sílu vstát a mazlit se a dávat pusy, za to jaký ke mě je, to je zas jaký si to udělal takový to má, prý že jsem na něho zlá, a myslím že snad i on cití že něco není v pořádku. Týjo už je 3 hodiny pryč, to by mě zajimalo v kolik příjde, minule u nás byla nástěva na spaní v 6 večer odešel, vrátil se ve 12 večer nechal mě tam 6 hodin s cizím člověkem, taky jsem pak na něho vyjela jako cokdyby mě něco udělal?

andrrriiik
7. únor 2015

@koncice No fakt,úplně jako bys psala o mém otci.Ne,to nemá s ním budoucnost.Nevím,kolik ti je,ale určitě bys jednou chtěla rodinu,a s takovým člověkem se nezahazuj.Nezmění se,ani můj otec se nezměnil,a to se s ním rozešlo několik ženských kvůli tomu,včetně mé mámy,a stejně se nad sebou nezamyslel,spíš se cítil ukřivděný ☹

koncice
autor
7. únor 2015

skoro 20, ano chtěla ale už ted nějak vidím že se budu starat o vše, dum, dítě, zvířata, a on se bude divit proč jsem unavená když jsem celé dny doma (na mateřské) Jeho ani nezájímá muj názor na něco, rozhoduje se i beze mě, a to jsme do pul roku měly tak bezproblémový vztah, nehádaly jsme se, bavily se do noci, věnovaly se sobě, a mohla bych pokračovat jak byl skvělý... A ted mě příjde že chodím s někým jiným. Takže nalákal na tohle a ve výsledku je to hajzl. Jo to taky se cití ukřivděný když mu něco vyčtu. No jednou řekl mě by bylo jedno jestli by jsme se potkaly nebo ne, tak jako ano je to jedno ale to se snad neříká, jiný řekne že je rád že vás potkal, navíc je i citově chladný žádný miluji tě, záleží mi na tobě, zlato, miláčku o tom si mužu nechat jenom zdát.

andrrriiik
7. únor 2015

@koncice Tak mladounká.Takže radím,uteč,dokud je čas.Já s bývalým manželem začala chodit v 19ti,byla jsem hloupá,naivní,nezkušená,takže jsem si nechala kdeco líbit,protože jsem nevěděla,co je normální,a co ne.Dost dlouho jsem byla jim ovlivněná(přesto,jaký byl,jsem s ním po 5ti letech začala bydlet,ve 26 jsem si ho vzala,ve 27 se narodila dcera,a až ji byl rok,jsem od něj odešla).A kolik je jemu?

koncice
autor
7. únor 2015

22, to já ted radím kamarádce aby odešla od přítele, psychicky jí týrá, mnohem horší to má, achjo já mám chut mu až příjde říct kde je tak dlouho, říkal že jen nachvíly že je unavený, ale zas nechci aby si myslel že mi to vadí že někam chodí, ale kdyby přišel opilý tak uvidí protože od té doby co jsme spolu nepije, né že bych mu to nařídila sám přestal.

koncice
autor
7. únor 2015

@andrrriiik mě tak staršně štve už, na něco je táákhle strašně unavený, a pak je schopný 4 hodiny sedět u PC...když jsem řekla že se mi nelíbí že je furt na počítači tak se mě zeptal co má jako dělat já že být semnou, na to nic neřekl a hrál dál

zulitvi
7. únor 2015

Mně teda chlap pomáhá suprově, ale musím mu říct "teď ukliď stůl...teď utři sporák..." Sám od sebe neví, co má dělat dřív, je roztěkanej a nejde mu to, tak ho to nebaví, když nejsem doma a chci, aby uklidil, napíšu mu seznam (Myčka, linka, sporák, stůl, gauč, konferenčák, zem...) a on jede postupně podle těch bodů. Většinou ale uklízíme spolu 🙂 Sice chodí do dvou prací, ale sám říká, že by si radši našel třetí práci, než aby byl s Vendelínkem doma on :D Když má volný víkend, tak je z Vendelínka úplně hotovej.. Prostě chápe, že on má práce a já zase dítě, s kterým se nadřu stejně jako on v té práci.
A děsně mi vadí, že není schopný si po sobě odnést hrníček, když si namaže rohlík, tak rohlíky nechá rozdělané, máslo a salám na lince, všude nadrobeno a takové drobnosti, díky kterým jak blbec celý den uklízím, on příjde a do hodiny to tu je jako před úklidem... tak jsem to po něm přestala uklízet a teď už stačí se jen blbě podívat na něj a pak na tu věc a hned jde a uklidí to.

koncice
autor
7. únor 2015

@zulitvi ten muj mi řekl že má rád bordel, za dva dny 10 talířu, z toho teda asi 3 moje, spousta vydliček a nožu jak kdyby tu fakt bylo 10 llidí, prostě si neveme nádobí ze dřezu a neopláchne to , bere furt další a další, zbytečně přidělává práci, nejlepší by bylo vyhátek talíře a nechat jenom dva.

zulitvi
7. únor 2015

@koncice To je u nás se skleničkama.. On je schopný za den jen na holou vodu vytahat 8 skleniček 😀 Mně stačí maximálně 2 .. Ale zase mi koupil myčku a dost často to nádobí dává umejt a pak čisté uklízí on

pisisvori
8. únor 2015

moc nechápu proč tady píšeš několik diskuzí místo, aby ses sbalila a odešla a zařidila si svůj život bez něj. Co tě u něj drží? Na co čekáš? Až budeš těhotná a on s ničím nepomůže nebo až budeš doma s nemocným dítětem a on odjede za svojí zábavou...?

lv
8. únor 2015

Bydlite spolu chvíli? On je asi zvykli z domu, ze rodiče udelali /umyli, zametli../ a on si mohl trávit čas u PC..
No holka, par rad od starší o zkušené 😉 je vám 20, skotacte v posteli, litejte po venku, cestuje, objevujte..
..pises, ze sam nezamete - to az na výjimky zadnej; ze si ho podas - hm, sice mladej, ale dospelej a to se v partnerství nedělá; úklid 1xza 3dny neexistuje, nevydrží "par dnu" uklízení, to by jste v byte nesměli jist, pit, být.
Jiná věc je ovšem, ze někam odejde - to Nevis kam, s kým? Nebere te s sebou? To vám to moci nefunguje, asi..