VŠ o čosi neskôr a pri malom dieťati

kristiluky
9. lis 2011

Chcela by som vediet vaše skúsenosti, celkom ma láka skúsit nejakú vysokú /zatial netuším akú/, ale som zo školy už 6 rokov, čiže keby sa mi podarilo sa na nejakú dostat tak to už bude 7 a nejak si neviem reálne predstavit vrátit sa do toho kolobehu, ale po škole som bola blbá a na výšku som nešla tak toho teraz celkom lutujem. A mám teraz 19 mesačného syna, ktorý je na mne hodne závislý lebo tata je vačšinou v robote, v okolí nemáme žiadnu rodinu /bývam pri Brne a manželovi rodičia sú tiež pomerne daleko/ tak by ma zaujímalo či je tu niektorá v podobnej situácii, myslím že sa stará vpodstate sama o dieta a k tomu študuje externe vš, a tiež ako sa vám podarilo zabehnút sa v škole po niekolkých rokoch?

veruska007
9. lis 2011

Ahojky, taky jsem z Brna. V pátek jsem měla promoci 😉. Šlo to. Dokud byl malý v kočárku, učila jsem se tak, že jsem měla skripta kolíkama přidělaná na kočárek a skoro celý den jsem drndala. Pak jsem se učila při kojení, později když malý spal... a když bylo nejhůř, dala jsem malýho do Babyparkingu (celodenní hlídání za 350,-).
Měli jsme vyučování 1-2 dny od rána do večera cca 1x za měsíc. To hlídal většinou manžel, zpravidla jsme jeli všichni, manžel mi dítě vozil do školy na nakojení, když jsme měli školu celý víkend, udělali jsme si z toho rodinný výlet a zaplatili ubytování, aby měl manžel s malým zázemí. Dalo se to. A kdybys studovala v Brně, tak bys měla o starost méně. Určitě bych do toho šla, k učení se holt člověk musí donutit, ale výsledek pak stojí za to 😉.