Voyo. Jak se platí?

cimroska
18. lis 2019

Ahoj, potřebovala bych info o platbě Voya. Zaplatila jsem první měsíc a nevim, jak je to dal. Musím na to každý měsíc myslet a znovu zadat platbu? A ještě jsem slysela o předplatném na tři měsíce, ale nikde jsem to nemohla najit. Poradíte někdo?

zelenaesmolda
18. lis 2019

@cimroska
co takhle si precist podminky nebo casto kladene otazky?

cimroska
autor
18. lis 2019

@zelenaesmolda 😀tak to jsem samozřejmě zkoušela. Je tam toho spoustu a hlavně jsem tam nenašla přímo odpověď na me otázky. Kazdopadne jsem nezadala o takovou odpověď, ale o radu, pokud to někdo vi. Takže taková opravdu nebyla nutná. 🙂

nuninove
18. lis 2019

me se to odecita kazdy mesic pres sms..jen mi prijde sms kazdy mesic ze je voyo platne a info kdybych chtela voyo zrusit co mam napsat do sms..nic nehlidam..proste se to odecita a pak to mam kazdy mesic prictene k platbe za telefon

cimroska
autor
18. lis 2019

@nuninove ahaaa a to sis nikde nenastavovala? Samo se ti to začalo posílat?

nuninove
18. lis 2019

@cimroska ja uz to mam asi 8 let..zaplatila jsem tenkrat pres sms a uz mi to bezelo kazdy mesic..jinak se da platit i pres ucet..pokud presne nevis tak jim napis dotaz..odpovi behem 2 dnu
https://voyo.nova.cz/help

cimroska
autor
18. lis 2019

@nuninove dobře, dekuju moc 🙂

caverina
18. lis 2019

@zelenaesmolda 99% otazek tady polozenych se da nekde na internetu vycist...tak to rovnou toho konika rozpustme a bude klid...

darina9672
12. dub 2021

Dobrý den chtěla bych zaplatit SMS ale nevím jak mám postupovat dekuji

nuninove
12. dub 2021

@darina9672 sms platba už dlouho prý nefunguje..já to tak ale platím už asi 9 let, takže mi tato služba zůstala aktivní, ale pro nové uživatele už tato možnost není..Navíc je asi o 30kc dražší..