VOŠ pedagogická v Litomyšli

michaelazim
25. kvě 2015

Ahoj, chci se zeptat, jestli tu někdo studujete nebo máte vystudovanou VOŠ pedagogickou v Litomyšli. Pořád o tom přemýšlím a nevím, zda do toho jít nebo ne. Náročnost, docházka, mám malého chlapečka a chceme druhé dítko, tak se bojím, jak bych to zvládala.

barborapolakova
27. kvě 2015

Ahojky 🙂 Já loni udělala zkoušky, nastoupila jsem do prvního ročníku ale hne dpožádala o přerušení,,jsem hrozně líná někam jezdit do školy,,tak ráda bych si ji udělala, ale ta lenost je prostě můj nevjěvtší nedostatek,,každopádně, chceš se na něco zeptat? 🙂

michaelazim
autor
27. kvě 2015

@barborapolakova Určitě, jak probíhá studium, jaké jsou nároky, jaká je ta docházka, no prostě všechno 🙂

barborapolakova
27. kvě 2015

Jak probíhá studium právě vyloženě nevím, byla jsem tam jen jednou,,ale je to na 4 roky,,učitelé tam jsou hodně na pohodu a vstřícní, přijímačky byly už si moc nepamatuju,,,bylo tam logické myšlení a myslím i nějaké základní znalosti, měli by to mít na internetu..docházka je co týden, co 14 dní dní, jak kdy,,dojíždí se v uterý, alespon tak to bylo v naší třídě... 🙂

kristyna90
27. kvě 2015

ahojky, ja tam sice nechodila, ale kamaradka to zvladla se dvema malymi detmi🙂 delala ji dalkove.. a pak tam chodil i muj byvaly.. trosku flakac ve skole ale zvladl to bez problemu🙂

michaelazim
autor
27. kvě 2015

@barborapolakova No to dojíždění každý týden by pro mě bylo nejhorší, protože mám malého a pracující babičky ☹ Asi to je od rána do večera že?

barborapolakova
27. kvě 2015

JJ je no,,časově je to trošku náročný,,ale dá se požádat o individiální plán, pokud bys dokázala,že se musíš starat nějak o dítě

78marcela
27. kvě 2015

@michaelazim a proc chces delat zrovna vos? Dost se mluvi o tom, ze je do budoucna planuji zrusit a ze si stejne vychovatelky nebo ucitelky MS budou muset udelat bakalare. Takze bych si radeji nasla nejakou vysokou skolu a na ni zkusila primo bakalare. Budes mit vysokoskolske vzdelani a je to jen na tri roky narozdil od vos.

barborapolakova
24. čer 2015

Tak co,,nastupuješ nebo ne?? Já se nakonec po všech možných rozvaháh rozhoupala aa jdu do toho 🙂

anjina
11. srp 2015

Zdravím odhodlané 🙂 Já mám za sebou 1. rok dálkového studia na VOŠ a nelituji. Je pravdou, že časově to náročné je. Jezdím každý týden, mám to dost daleko - cesta autem trvá 2 hodiny, když je vše na cestách v pohodě. Taky bych raději na VŠ, ale už několikrát mi to nevyšlo, přestože jsem udělala přijímačky, nevzali mě z kapacitních důvodů a nabídli mi placené studium. A to není zrovna levná záležitost. Tak jsem zvolila tuhle variantu. Při práci a rodině je to teda záběr, ale budu se snažit to dotáhnout do konce. Držím všem palečky.

mipahoji
24. lis 2015

@barborapolakova Ahoj, můžu se zeptat - náhodou jestli budeš vědět 🙂 Jak je to na VOŠ s tělocvikem? Já nešla na střední právě kvůli hrůze z tělocviku 🙂 A jaké další předměty máte? Dá se to? A dělaly se přijímačky? Na internetu to vyznívá tak, že pokud je málo uchazečů, nedělají se. Díky