Více účtů na instagramu. Jde vytvořit ještě veřejný, když mám jeden zamknutý?

lolajda
3. kvě 2021

Poradí mne nekdo? kdyz bych chtela vytvorit dalsi ucet na instagramu, jeden uz mam, zamknuty, a ten druhy bych chtela veřejný, jde to?

anet_98
3. kvě 2021

Ano jde to, bez na stránku svého účtu a rozklidni výběr vpravo nahoře. Zobrazí se ti tabulka kde zvolíš nastavení a pak roluj dolů a můžeš vytvořit další účet a poté přepínat účty mezi sebou

konidana
3. kvě 2021

jeden založený na číslo mobilu a druhý na mail třeba.

anet_98
3. kvě 2021

@konidana to se pak ale musí zbytečně odhlašovat. Takhle máš účty pod jedním a jen je prepínáš mezi sebou

konidana
3. kvě 2021

@anet_98 takže lze založit účtů kolik chceš? to tam ale dřív nebylo, ne?

ivya
3. kvě 2021

@konidana Založit šlo vždy nekonečno účtů. Posledních pár let jde ale i jednoduše přepínat mezi až 5 účty.

anet_98
3. kvě 2021

@konidana na jedny přihlašovací údaje máš myslím možnost 4-5 vedlejších účtu. Dřív to tak nebylo, ale pro propagační účley to tak vymysleli od doby, co Facebook odkoupil instagram. Je to tak např pro podnikatele, kteří na svůj soukromý účet připojí účty svých firem.

lolajda
autor
3. kvě 2021

@anet_98
@konidana
dekuju moc holky🤩... vytvorit novy ucet uz vidim, ale jak dam, aby jeden byl soukromý a druhy veřejný ?

ivya
3. kvě 2021

@lolajda Každý má přece své nastavení.

anet_98
3. kvě 2021

@lolajda to máš opet v nastavení a u každého toho účtu můžeš volit samostatně, zda ho chceš veřejný a nebo soukromý 😊

anet_98
3. kvě 2021
lolajda
autor
3. kvě 2021

@anet_98 oooo dekuji, ja jsem se tam jeste neproklikala, tak mne to jeste nenavedlo. Jste skvele, dikyy 😘