Prosím Vás má niektorá z Vás skúsenosť s vešticou Belou z Dolného Kubína? 🙂
Pardon ešte jedna www.tvdk.sk/?page=detail&id=2188&id.. ale nedalo sa my to prehrať.
Ďakujem ale ja mám teraz dobrého vešca v Žiline a som s ním spokojná a za celý výklad zoberie kolko mu dáš ( ja mu dávam 20 eur ) a to sa my venuje aj dve hodiny .
Mozem poprosit cislo na pani vesticu z Dk dakujem
neoporučam hovoriť veštiam veci, ktorými by Vás mohli vydierať,pani vešticou tzv. Dolného Kubina, dávajte si pozor je to podvodníčka...
tak mně tedy celkově tohle přijde jako čisté tahání peněz z lidí....
Podvodník prvej triedy, manželka odišla kôli inému mužovi, zapytala si 200 euro, že sa vráti ku mne, a doteraz hovno. Ked som chcel peniaze späť, začala sa vyhražať že jej to povie. Neodporúčam !!! Jedine čo urobila na 100 % je že zhrabla koruny, ked nevie, tak si zistuje o ludoch informácii aby ste jej verili aspon niečo, donedávna robila za posom, až teraz prišla na to ako zarobiť a celkom jej to ide. DAVAJTE SI POZOR
osobne poznam,vsetko klamstvo,prisla na to ako zarabat na zufalych ludoch.bola zufala,len to neznamena ze bude aj druhych oberat o prachy.vyuzila situaciu,ale karma je zdarma.vesti debiloviny a sama tomu veri.ale aj zla reklama je reklama vesti na desat percent pravdy.ostatne blud 😵
Som z DK a túto vešticu dobre poznám. PODVODNÍČKA !!
Ahojte baby aj ja by som poprosila kontakt na toho vešca zo Žiliny ďakujem ☺️