Ahoj vsichni mam otazku.Nevim kam ji zaradit ani jestli mi na ni tady nekdo odpovi ,ale zkusim to.Koupily jsme si vestavnou mycku Whirlpool s tim ze na ni koupime kryt na dvere stejne jako je kuchynska linka proste drevene coz je jasne pochopitelne.Jenze ted ten problem.Kuchyn je cela z ikea starsi a dneska mi oznamily ze tuhle kuchyn uz nemaji nedelaji ani doprodej tudiz jako co mam ted delat???hlavne se mi zda ze sem nekak blbe pasuje no proste vam pridam fotku a snad to pochopite a poradite.Zasunuta atd je tam spravne jen si nedokazu predstavit jak bude vypadat kdyz tam teda sezeneme nejakou tu desku.Jak zakryju ten spodek atd..nerozumim tomu ☺☺☺ nemyslete si ze jsem blazen jen temhle vecem moc nerozumim 😁😁😉😉
To me take napadlo jen jsem chtela najit levnejsi verzi 😉😉firmy,truhlare atd jsme si uschovaly na konec ☺☺
Přijde mi že ji nemáte dost zasunutou, aby ta deska byla v jedné linii se skříňkami. Do spodu se dává taková plastová lišta v dekoru dřeva, která se uchytí na nožičky. Mezi deskou a lištou musí být mezera, aby se dali otevírat dvířka. Můžete si to udělat sami, ale není to zas tak triviální. Desky se dají sehnat, když budete mít štěstí, tak i v hobby marketu, kde to většinou i řežou na míru, ale hrany vám stejně neolepí. Shrnuto, pokud se musíš ptát tady, tak to sami nezvládnete. Za předpokladu že to chcete mít hezký.
mi kupovali v obi nebo hornbach a tam i hranuji(oblepuji rohy)m2 se pohybuje cca kolem 300kc zalezi na dekoru
*my 🙂
Ta myčka se musí zasunout víc, tohle je málo. A jestli jsou dvířka jenom hladký, bez dekoru, tak to uříznou všude, kde s tím dělají - OBI, Baumax, Hornbach ... A ty hrany se dají oblepit doma, prodávají to taky v těchle hobby marketech, normálně se to zažehlí žehličkou. A dolů patří sokl, tak jak je u tý skříňky vlevo. Akorát se musí víc vyříznout, aby šly otvírat dvířka myčky. Pokud je manžel jen trochu šikovný, tak to vzládne.
My si našli firmu, která obrábí dřevo a nechali si udělat obložení myčky na míru. Stačí vědět jaký dekor máte zbytek kuchyně a zadat jim ho podle vzorníku.