Maminky dostala jsem věnec z túje..ale od přítele a tchýně neposlouchal nic jiného jen že to je jedovaté..Mám ho na stole ale dcera tam nesmí má to zabedněné gaučema..Ale prej jen to že to dýchá..Co myslíte?
Máme doma batole a máme věnec mimo jiné z túje. Mám už třetí batole a nikdy jsem nemela jiný věnec, žádné batole se zatím neotrávilo.
Opatrné babičce poděkuj za starost a v klidu si užívej věnec z túje 😉
@alex97 Ať to tchýně nejí. A přítelovi kdyžtak udělej salát.
Máme gauč do L.Takze roční dítě se tam nemá jak dostat to by musela skákat 🤨😂 přítele očkuje tchýně..Já bohužel jehličnaté stromy nemůžu mám alergie..Už rozdejchat vánoční stromek je pro mě moc a to ho máme max 5dni..Ale uměléj mi nesmí do baráku..Takže děkuji všem.🍀
Nikdy se nic nestalo, když mám výzdobu i věnec z různých druhů tůjí. Děti přežily😉
Když jsem byla dítě, měli jsme také věnec jen z túje. Bylo nás 5 a všech 5 nás dětství přežilo. 😄
Děti ze školy z vyrábění taky vždy nosili věnec z túje. Možná jsou ty korpusy levnější, škola vždy objednávala tyto
Neni to moc jedovate, musela by toho snist fakt hodne. A komu by to chutnalo, ze. Jen bych hlidala, aby to nestrkalo ditko do pusy, stejne jako milion dalsich veci v domacnosti.
Jejda to by musela chroupat celý věnec. Že to hypoteticky olízne vůbec nic neznamená. A dýchat? Vždyť to má prakticky každý na zahradě, už se někdy někdo otrávil, že by prošel kolem túje? 🙄 Víc jedovatý je tis, nespletla to tchyně?
@helen_h tak hlavně se s tím mnohem líp pracuje, zkus dát dítěti na ozdobení věnec ze stříbrňáku. 😀
Myslím, že by se tchyně měla starat o sebe a přítel se zamyslet. Zrovna letos mám věnec z tůje a pomáhala mi s ním dcera. Ani jsem nevěděla, že je tůje jedovatá. Přitom ji má na zahradě kdejaká rodina... Takže tak.
@prejeta_zaba Přesně to mě napadlo, o tůji jsem to nikdy neslyšela, a tisu ano. 🤷♀️
Ona vidí i jed v kukuřičných křupkách 😴😂😂
Všem děkuji..Nasrane jsem to dnes zapálila svíčku před ní .. 😂😂😂
@alex97 Nevím jestli se toho může nadýchat, ale je to jednou jedovaté, a nikdy si u dítěte nemůžeš být jistá, jestli se k tomu nedostane... Navíc túji beru spíš jako hřbitovní dekoraci. Za mě ne...