Ahoj holky, za pár dnů rodím, s miminkem budu bydlet sama. Mám ale psa, který je zvyklý chodit ven kolem 11, pak kolem 16., a naposledy kolem 22. hodiny ven.. jak to pak vymyslet s miminkem? Zvlášť mi jde o to večerní venčení.. tahat kočár na každý venčení kolem baráku mi přijde jako blbost.. nosítko? Přecejen to bude říjnový miminko, večer už bývá zima.. napadá vás něco jak to vymyslet?😄
Co nosítko a nosicí bunda? Nemusela bys miminko navlíkat do kombinézy 🙂
Pres den s kocarem, vecer mimi do satku pod svrchni vrstvu obleceni.... bohate staci vetsi flizka na zip😉
Kamarádka chodí s mimčem v šátku. Na večerní venčení bych mimčo uspala v kočárku (záleží v kolik ti budou večer usínat) a po procházce přenesla do postýlky. Mě děti spaly už kolem 7 hodiny.
A nedosáhla by ti chuvicka před barak ?
Nemohla by třeba nějaká kámoška/sousedka, že bys ji dala třeba tu Chuvicku na tu chvíli nebo by byla těch pár minut u tebe v bytě.. Myslím hlavně to večerni venčení
Pri prvnim diteti jsem chodila za barak, kam me dosahla chuvicka, u druheho satek, ale nasi psi se hlavne prizpusobili detem, takze se chodilo ven podle nich a vubec jim nevadilo se jit vycurat ve 20h a pak do rana vydrzeli.
A nemůže ti někdo večer venčit? 🤔 Jinak já vencila 2 feny, a malého jsem měla i v zimě v nositku. Měla jsem soft bundu a v pohodě. 🙂 a když jsem byla sama, manžel byl na cestách, tak holt vydržely. Šli jsme na 2 hodinovou procházku, domu po 19h a vydržely.
U nás se pes přizpůsobil dětem. Takže ráno venčím cca kolem 8, pak okolo 3-6 (záleží podle spaní dětí apod.), večer nejdéle kolem půl 8 (a vydrží do rána). Prostě jsme se všichni sehráli a je to v pohodě. 🙂
Miminka chodí kolem osmé spát, to ho jako vzbudíš a vezmeš ven na mráz? Radši bych vystrčila pejska na vyčůrání bez miminka, těch prvních pár hodin spánku spí dost tvrdě.
Posunula bych to podle režimu dítěte. To poslední venčení v 22 aspoň na 19/20, rano už určitě do 11 spat nebudeš, takže může jít taky dřív a odpolední by bylo nejdelší a podle toho, kdy pujdes na prochazku s miminkem.
Na večerní venčení by se hodil ideálně nějaký puberťák ze vchodu, obejde vchod, sluchátka v uších, dáš mu pár korun a mas klid.
Před dětmi byl náš pes taky zvyklý chodit ven ve 22 hodin, ale po narození dětí se to prostě posunulo a poslední venčení je kolem 20 hodin.. a v pohodě vydrží do rána, to chodíme kolem půl osmé, někdy i v půl deváté (podle dětí..) a pak odpoledne na nejdelší procházku. Oba syny jsem brala ven normálně v kočárku 😉
Měla jsem stejné dilema. Po porodu mi občas vypomohla s večerním venčením sousedka, ale už v těhotenství jsem měla větší zimní bundu, šátkovala jsem téměř okamžitě a krásně se pod tu obyč bundu potom vešla. Večer jsem malou uložila a po kojení vyběhla na 10-15 min. Zatím nebyl problém, vždycky jsem viděla, že spí tvrdě
Ahoj, já Teda sama nebydlím ani jsem nebydlela, ale máme syna 8 měsíců a dva pejsky. Když přítel nemohl vyvencit, tak jsem vzala Filipka do nosítka, vzala jsme si bundu od přítele protože já jsme drobek a on je kus chlapa a oba jsme se zabalili s Filipkem do té bundy a šli venčit. Filípek je únorové miminko, takže taky byla ještě zima.
ahoj, mám 3 měsíčního chlapečka a 5-tiletého pejska. večer venčím s nosítkem, přes den beru pejska s kočárkem, když jdu ven. někdy je toho hodně, ale dá se to zvládat i v jedné osobě..
Sama jsem tedy nebydlela, ale taky jsem vencila, i v zime. Dite jsem proste navlekla a sup s ni do nositka. Nemas nikoho, kdo by obcas mohl vyvencit?