Ahoj, jak chráníte zdi od špíny od psa? Pes má 30 kilo, pelech má v předsíni a na stěně nad nim je prostě šoipna. Mohla bych malovat každý měsíc a fakt mel to nebaví. Pomáhají vám nějaké folie ? Nebo třeba omyvatelná barva?
Děkuji za radu.
Když jsem ještě jako svobodná, měla rotvíka, měla kolem pelechu danou bambusovou rohož, takže bych doporučila tohle, rohož na stěnu, až bude "jetá", vyhodíš, dáš jinou.
@uzivatelkapetra děkuji, vyzkoušim
@sim244 omyvatelna barva,nebo rovnou postaru emailovka. Sice chvíli smrdí redidlo,ale je to téměř věčné.
@sim244 Máti má berňáčky a na zdech do nějaké výšky dlaždice. Kdybych pořizovala dalšího psa, udělám to stejně.
@mourovatakocka jdeme do nového pronájmu, bohužel kachlikovat nemohu
@sim244 Jasně, tak to pak jo, tak hlavně ať se bydlení líbí 🍀
Omyvatelný Dulux a pak jednou za čas vezmu zdi normálně mopem - místo podlahy vytírám zdi 😂 dva psi - 37 a 32 kg.
Omyvatelná tapeta
Pelech ma v dverene ohradce, jinak to neresime. Omyvatelne barvy zase hur dychaji a stejne mi nikdy poradne umyt nesly
@sim244 neplesnivi nic, je to speciální omyvatelná barva, která ale vypadá jako klasická - Dulux easycare. Navíc zeď s ní normálně dýchá. A mám plochy mop od Viledy, takže to nemyju ničím mokrým, mop je normálně vyzdimany, zeď je během chvilky suchá (řekla bych že i rychleji, než když se to myje hadrem ručně, navíc je to výrazně rychlejší).
@zmrz_lina ja tam taky liju bezne prostredky na podlahu, ale nekolikrat v tydnu me chytne desinfikace vseho😆 a s tim savem vim, ze to neni dobry napad. Mam boxerku a desne slinta, takze ty grinty jak se oklepe jsou vsude kolem.. a tim padem, ze mam rada hodne cisto jsem na to uz pred lety prisla. Jednou za cas to premaluju a jedeme na novo..
Omyvatelná barva JUB Jupol latex - barva na míru, omyvatelná i se saponáty a pokud pes odrbe, snadno neznatelně ten kousek domalujete. Doporučuji 3 vrstvy.. Máme takto celý byt a paráda
Ještě jsem zapomněla dodat, žesi můžete zvolit i jestli má být barva matná, polomatná nebo lesklá..
tu úpravu zdi v novém pronájmu můžete udělat? Majitel ví o velkém psovi?
Jinak naši měli jekor na zdi, připevněný lištou, když byl jetý, vyměnili, ale bylo to v technické části domu, tak se to moc neřešilo
Naši mají do půl stěny omyvatelnou barvu, je to takové lesklejší, ale hrozně to nevypadá