Ahoj holky,nemáte náhodou někdo volné vstupenky nebo,kde seženu? 🙂 Děkuji za info.
Určitě se dají koupit i na místě, ale nevím, jestli bude stejná cena. Mě spíš zajímá, jestli se tam dá sehnat nějaká sleva na kočárky. Někde jsem četla, že nic moc, tak nevím, zda to má vůbec smysl.
Mě by spíš zajímalo, zda se tam vyplatí nakoupit nějaké věcičky.. abych pak nelitovala, že to někde mají normálně levnější v eshopu...
@sromulenka a nevíte, jestli když mám lístky na motosalon, tak jestli se na ně dostanu na Pro dítě, nebo to nějak hlídají přímo u vstupu do pavilonu?
@zraduska Nikdy na veletrzích nehlídali vstupy... takže si myslím, že vpohodě... většinou je to ve více pavilonech rozlezlé..
@evulinka27 To je otázka. Být tebou, tak bych si asi udělala seznam věcí s jejich přibližnou e-shopovou cenou a pak to prostě porovnala s tím, co bude na veletrhu.
@milena_v
Asi jo...
Dnes budu kupovat lístky přes registraci za 80 Kč, tak jsem zvědavá.. aspoň prostě očíhnu látkovky a bude 🙂
@zraduska Já měla minulý rok lístky na ,, Pro dítě,, a s ním jsem ještě mohla pak na rybářský veletrh vedle. Ale do pavilonu na motosalon jsem nemohla. A myslím, že je to i naopak ☹
@evulinka27 No co se týče Motosalónu, tak v Brně tedy hlídají snad všechny vchody, pozor. Kdo jde ven, tak to je jasný. Ale venku stojí chlapy a Ti už dovnitř bez správného lístku nepustí...
Holky, tak dneska jsem byl se sestrou na veletrhu. Ještě ráno jsme si kupovaly v předprodeji lístky. Bylo to ale úplně zbytečné, protože je po nas nikde nechtěli. Dalo se tam jakýmkoli vchodem vejít bez povšimnutí. Co se týče slev, třeba Sam Baby v Brně nabídlo 8 % slevu na veletrhu i na prodejnu. Já jsem si zase u jiného prodejce vybrala kočárek, na který jsem dostala 10 % slevu. On má ale jinak všude na e-shopech i v kamenných prodejnách stejnou cenu, tak jsem za to byla ráda.
Záleží, s jakým očekáváním tam jdete, ale přijde mi, že tam bylo na výběr dost kočárků i plínek, postýlek, houpátek apod. Já šla na jistotu, takže jsem spokojená ;)
@milena_v Děkuji moc za informaci!!!!
Takže máš dva lístky?! 😀 😀 😀 nechceš za polovic odprodat? 🙂 já chci jít s mojím v neděli
@evulinka27 a jinak prsímtě. Nevíš, jestli neměli i slevy u těch plínek? chci se mrknout na látkovky nějaké a možná i něco už koupit..
@evulinka27 Ten lístek platil jen na dnešek, ale opravdu...i kdybychom si lístky nekoupily předem, neviděla jsem nikde pokladny, takže se to dalo prostě projít bez placení.
Na látkovky jsem se nedívala. To je mimo můj zájem, ale určitě je tam měli.
Lístky přece jsou potřeba na projití turniketem u vstupu na výstaviště... Nevěřím tomu, že by šlo projít bez něj.. A pokladny tam taky jsou. Jakým zázračným vstupem jste šli? 😀
Holky nevíte jak se pohybovala cena na kočárek valco snap 4 sport??
Měli by být na stránkách výstaviště Brno. Ale i v konkrétní den se kupují přímo na místě. My jdeme na moto výstavu. A minulý rok jsem si koupila vstupenky - Pro dítě - přímo na motostránkách 🙂