Pořád dokola slyším,že dnešní maminky sou "moc mladé" nebo naopak "moc staré"... tak by mě zajímalo jak to ve skutečnosti je?
Ahoj nonames,je mi 26 let a jsem ráda,že už jsem mamča,chci dvě děti a chci je stihnout do 30 let.Tak snad mi to vyjde 😉
aj a v 26 a dúfam, že najneskôr v 29 budem rodiť 2.bábo 😵 😉
tak já svoje první dítě měla ve 23, druhé budu rodit ve 26
ja som rodila v 22
Já rodila v měsíc před 19narozkamy ,takže v 18ti 😎 😎 😎
Tady je jedno podobné téma: 🙂
https://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThrea...
Mě je 21, budu rodit buďto ve 21 letech nebo ve 22 letech, záleží kdy to na mě přijde, TP mám 15.3. a narozky 31.3. 🙂 😉
Dodám, že mimčo bylo plánované, s manželem jsem 6 let 😵
a druhý bych chtěla tak v 27... 😉
rodila som 4 dni po mojich 23.narodeninach 🙂
prve v 17 😅 a druhe v 22 😉
ja som rodila v 31. rokoch a druhe chcem tak za 3 - 4 roky 🙂
ja som z tej druhej strany 😝 ... rodila som ako 32-rocna... druhe (ak sa podari) by som chcela v 35...
koukám,že jsme tady samý mladý maminy a mě přišlo,když jsem byla těhotná,že jsem všude nejmladší,hodně maminek vypadalo,že už jim bylo třicet,jsem byla mezi nima jak puberťák 😀
Ahoj!
Mám 35 rokov a som rada, že mám Petríka. 🙂
ja budem rodit v 31. rokoch (prve) a ak druhe, tak by sme chceli do 35-ky (mojej) 🙂
apropo nedavno som citala, ze Slovenky su v priemere najmladsie prvorodicky v Europe 😕 🙂
Viono, no já ležela měsíc na rizikovym se samýma 30tkama..a opravdu ten věkový rozdíl byl znát...já oproti nim úplně střeštěnáááá 😎 😎 😎
prve necely mesiac pred 29, druhe mesiac po 31 😀 , takze 28 a 32 😉
teda, aby som to druhe nezakrikla 😅
nilita takze ja som stara pasta ked mam 30 tak dik 😉
ahoj, ja som rodila 3 mesiace pred 22hými narodeninami. bábo bolo plánované, pred ním sme už raz potratili. druhé, ak sa bude dať, tak bude v mojich 25ich alebo 26ich rokoch.
néééé yasmina já to tak nemyslela ,ale ony mi jasně dávaly najevo že nejsem na dítě připravená víš,,, a proto mě posuzovaly podle věku já řekla třeba svůj názor na určitou věc ... a kdybys viděla ty pohledy...neber to jako urážku 😉 😉 😉
bylo mi 23. druhe a treti bychom radi zvladli do 30ti. byla jsem vsude taky jako pubertak.
prvé 2 dni po 25. narodkach, druhé v 28 🙂
Ahojky ja budu rodit ve 26
rodila som ako 31 ročná 🙂
vesi, ty si mladsia odo mna? 🙄 😀
bisťu, ani som si to neuvedomila, takže som mladica?... 😀 😀 😀
Já první ve 20 a druhé 26 a třetí chci stihnbout do 30 😀
ja mam 20 a dalsie planujeme ze ostanem teho niekedy v lete 2009 a tretie si chcem urcite adoptovat ked budem mat ale 30
ja budem rodit ako 25rocna, ale ak sa babu nebude chciet, tak 26rocna. lebo TP mam 12.4 a narodky 21.4 🙂
rodila jsem ve 26 😉