Večer mě bolí ucho

zutinka
6. pro 2017

Prosim holky,boli me ucho!Ale pouze jen vecer zacne bolet.Pres den o nem nevim.To to muze byt?

vendelinka08
6. pro 2017

Muzes mit zanet str.ucha. Mas rymu? Vetsinou to boli vecer. Zajdi k dr. At se ti na to podiva a da kapky.

zutinka
autor
6. pro 2017

@vendelinka08 prave ze rumu nemam.

terezapetrova
7. pro 2017

@zutinka za me ryma ani teploty nutné byt nemusi. Radši ko na orl, aby to nedošlo tak daleko ze by museli pichat.

ladako
7. pro 2017

Ja rymu taky nemela a ucho me bolelo, ze jsem musela k doktorce, na orl mi zjistili zanet zvukovodu a dostala jsem atb kapky a za par dni bylo po bolesti.

zutinka
autor
8. pro 2017

@ladako tak jsem byla na orl.zanet zvukovodu.dostala jsem kapicky

ladako
8. pro 2017

@zutinka tak at vam brzy zaberou a bolest je pryc😉

zutinka
autor
8. pro 2017

@ladako diky.

zutinka
autor
8. pro 2017

@ladako za jak dlouho ti zabraly kapky?

zirawka
8. pro 2017

nezkazíš nic, když si budeš přikládat k uchu heřmánek (dát si ho třeba do kapesníčku) a pod čelenku, aby ti to drželo...

ladako
9. pro 2017

@zutinka asi tak za dva tri dny

zutinka
autor
9. pro 2017

@ladako tak to musim jeste vydrzet.Dneska nic moc

zutinka
autor
9. pro 2017

@zirawka asi se blbe zeptat hermanek jake forme?

ladako
9. pro 2017

@zutinka tak hned to nezabere, ale vydrzte a nic jineho nepouzivejte, at si tam neco nezanesete, na to me upozornovala i doktorka. Muzete to treba mit vic rozjety nez ja, ja sla na ORL hned druhy den.

zutinka
autor
9. pro 2017

@ladako ja myslela ze to zvladnu.No nezvladla.Dobre mi tak.Tak snad to brzy zabere.

ladako
9. pro 2017

@zutinka urcite, nebojte se 😉

zutinka
autor
9. pro 2017

🙂

zirawka
9. pro 2017

@zutinka Sypaný heřmánek zabalit do kapesníčku a přiložit k uchu.

zutinka
autor
10. pro 2017

@zirawka dekuji

zutinka
autor
6. led 2018

@ladako Ahoj,tak mám zase zánět zvukovodu.Nevíš jak je to možné? Můžu se zeptat jaké jsi měla kapičky?

ladako
7. led 2018

@zutinka ahoj, vratil se ti, tak at brzy prejde. Nevim, cim to muze byt. Doktorka mi rikala, ze to je zanesenim necistot do ucha. Nazev kapek bohuzel nepamatuju, jen vim,ze byly i do oci a mohla jsem je uzivat, ikdyz kojim.

zutinka
autor
7. led 2018

@ladako prvně mi udělala výplach ucha a dostala jsem kapičky.Teď jsem byla na pohotovosti žádný výplach.jen jukla napsala kapky a šla jsem

ladako
7. led 2018

@zutinka treba nebyl nutny, taky mi zadny nedelala

zutinka
autor
12. led 2018

Máš zalehle ucho a praská mi v něm. Co to je?