Dobry den, jsem ve 22.tt tehotenstvi a necitim stale pohyby miminka chci se vas zeptat? Je to normalni??dekuji
Bud v klidu, taky to nemusis poznat🙂 ono ty pohyby jsou ze zacatku jak kdyz ti kruci v brise, takze se to da i prehlidnout. Ja si taky dlouho nebyla jista jak to ma vypadat. 🙂 ted u druhyho citim, ze se prcek prevraci uz od 13.tydne a i na Utz to bylo videt. U prvniho taky asi kolem 20 + tydne..doktor vzdycky kouknul, pomeril a rekl, ze v poradku tak jsem si rikala, ze kdyby neco tak to rekne..
@hanih Dobry den, stale mam obavy miminko stale nepohybuje a porad si rikam roste mi vubec bricho?? Kdyz pred mesicem jsem byla na screening lepsim ultrazvuku a doktor rikal ze miminko je v poradku....fakt je jak jste mi to popisovalala ze kdyz placenta je vzadu tak jsou pohyby citit lip a kdyz placen.je vepredu tak hur..ja pujdu na kontrolu az 7.2 ach jo..
Dobry den, chci se vas zeptat? Co to je hematom?? Je to bolestivy??
@adina23 Jde o krevní sraženinu nebo nahromaděnou krev. Podrobnosti jsou zde: https://www.modrykonik.cz/hematom/
Myslím, že je začneš cítit každým dnem... Každý to má jinak. Já cítila pohyby od 18. týdne s placentou vepředu a jako prvorodička, to není moc časté.
Záleží na různých faktorech - jestli jsi štíhlá nebo baculka, jestli máš placentu vpředu nebo vzadu, kolikáté je to těhotenství apod. Myslím, že ve 22. týdnu ještě nemusí být pohyby cítit, ale pokud se ti něco nezdá, určitě skoč za doktorem. I třeba jen pro uklidnění 🙂