Ahoj holky potrebuji poradit, meli jste nekdo vánoční stromecek v kvetinaci? Vydrzi dele nez normalni? Popřípadě mi můžeme poslat i fotky, jak vypadá, jestli to neni divny. Moc děkuji
@andyskarsgard ok moc dekuji a kolik tak cca stal? A meli jste i vetsi? Treba 120cm?
@alik20 měli jsme normální velikost, já se zkusím podívat jestli najdu fotku. Stal plus mínus jako te
n rezany.
@andyskarsgard jj vypadá moc pěkné 👏 a jeste jedna blba otazka 🤣 musim do obi nebo zahradnictvi nebo ho prodávají i tam kde prodavali rezany?
@alik20 Kamarádka ho má a vypadalo to hezky. Akorát samozřejmě není tak vysoký, jako řezaný, tak ho měla také na stolečku. A je potřeba dát pozor na teplotní šoky, nejde ho z venku vzít domů do tepla a pak zas vyšoupnout na mráz. Koupila ho v zahradnictví, pak ho měla nějakou dobu na balkoně, pak na chodbě, kde se netopí a pak ho teprv dala do obyváku. A potom ho nechala doma v teple až do jara, kdy ho dala balkon. A letos ho bude mít znova, takže vydržel mnohem déle. Dokonce o něco povyrostl🙂
@alik20 My koupili minulý rok u Tesca, mysleli jsme kolik roků nám pak vydrží (naší ho mají snad 4 roky). Začal nějak schnout,tak že ho přesadíme do většího květináče,že mu asi nestačí 🙉. No a když jsme se jali přesazovat,zjistili jsme,že je prostě sprostě uřezaný a strčený do květináče.... 🤣 Tento rok jsme si jeli radši vybrat na plantáž 🤣🤣🤣
Za mě nebrat. Většinou mají poškozené kořeny, takže se pak venku nechytí.
Minulé Vánoce jsme ho koupili a super, od konce Vánoc je na balkoně a teď ho znovu použijeme 🙂
Z 90% se stromečky v půdě pak nechytí ☹ Mají špatné kořeny, navíc lidé je sází ve špatnou dobu.
Měli jsme, i kvůli místa. Chtěli jsme pak zasadit ven, ale už 3krát po sobě nám pak doma uschl :( Netuším proč.
My měli a podařilo se pak dát i do země, ale letos asi vezmeme klasiku bez květináče 🙂
@alik20 my jsme ho koupili předtím v obi kde venku prodávaly ty řezané měli tam i v květináči
Měli jsme, ale do země se nepodařilo zasadit. Dřív uschnul, voněl krásně...Cena šílená metrový stromek za 800 a ještě dost omezený výběr. Vidina toho, že ho můžeme zasadit u tchýně na zahradě a zdobit časem s dětmi každý rok mi za to stála :D Řezaný co máme běžně cca 1,5m za 350,- udělal ve výsledku úplně stejnou službu.
Holky dekuji 🤣 asi zustanu u umeleho kdyz to tak vidim 🙄
@alik20 Kdybych chtěla znovu stromeček v květináči určitě bych šla někam do zahradnictví, před těmi nákupáky je fakt menší pravděpodobnost přežití do dalších let.
Ahoj měla jsem loni, nebylo to špatný, chtěli jsme si ho zasadit pak nazahrade ale nezvládl to. 😳