Holky hoďte tipy na vánoční oblečení na focení. Já pořád tápu… Oblékáte děti stejně? Nebo jste oblečení úplně všichni stejně? Díky za tipy 🫶🎄🎁❄️☃️📷
@g_m díky moc. Mám predvybrane tyto dvě kombinace. Malá bude mít káro. A řeším, zda starší stejně nebo jinak. A já asi zelené 🤔
@vladienka krásné fotky. Holcicky ale na první mají stejně satky ze?
@veroniquecz nn neviem ci to dobre vidiet, ale mladsia ma len suknu a starsia saty, nie su kupovane ani nejak spolu, len proste karo a karo 😄
@veroniquecz Přesne takove tema jsem chtela založit, protože ho resim. Ve ctvrtek mame foceni Vanocni, ale venku.. Mam kluky 8 a holcicku 8 mesicu. No a ted..venku je proste vselijak. Nevim jake pocasi bude ve čtvrtek, ale v tricku je přece fotit nechat nebo v satickach nemuzu, nebo co rikate? Foceni ma trvat 20minut. Kdyby to bylo vevnitr vedela bych jak oblect, ale venku jsme nikdy nefotili..
@sorboni30 my fotili venku těhotenské. Měli jsme s dcerou stejné kabáty do cervena a vypadalo to super.
@sorboni30 jinak zkus Zadat do googlu Family christmas photo já prave zase našla spoustu “venkovních” fotek.
@vladienka díky moc, krásné holcicky ❤️
@sorboni30 Venkovní focení je vždy loterie. Může být 15° a taky na 0. Loni jsme se fotili v listopadu a dcera měla termopunčochy, šatičky a pod nimi tílko. Syn měl svetřík a rifle. Jinak tady trocha inspirace, pokud máte hezké kabáty nebo vesty/svetříky, tak určitě to.
https://www.google.com/search?q=family+outdoor+...
Taky zkusím poprosit o radu tady, ať nezakládám další diskuzi 🙂. Napadlo by vás, jak bych k sobě mohla sladit manžela a 2,5 letého syna k těmto šatům? Ta bílá mašle na nich není, i tak mě ale nenapadá, co by mohlo vypadat hezky (původní plán byly kostkované červenočerné košile, ale to mi přijde, že se tluče).
@veru181 malý červenou košili a bílé ksandy, velký bílou košili a červené ksandy.
@veroniquecz Děkuji, kšandy mě vůbec nenapadly. U toho staršího mi neprojdou 😀, ale můžu se od toho odpíchnout 🙂
@veru181 mě to poradila kamarádka, ale u chlapa mi to taky neprojde 😁😁
@veroniquecz Dost zalezi, kde foceni je (atelier/venku v prirode) a jaky je design od fotografky. Sama fotim a deti neoblekejte stejne. Vzdy vypada super kombinace bezova/bila/cervena a vanocni karo. Napr :