Vánoční dekorace na okna. Máte zkušenost s umělým sněhem?

mona91
25. říj 2020

Devcata prosim, mate některé zkusenost s umelym sněhem co se s nim podle sablon zdobí okna na Vánoce? Máte doporučení něčeho co hlavne jde dobře dolu? Dekuju 🙂

sigyn
25. říj 2020

To používali rodiče ještě když jsem malá, a taky naposledy, když to pak šlo blbě dolů. 😀

mona91
autor
25. říj 2020

@sigyn prave my to nikdy neměli ale všichni co to měli na okně to tam měli cely rok 🤣 ja mam zkusenost jako dite s těma obrazkama na okna co si člověk namatuje a pak to tam nalepi je to sice uz pěkná radka let e to tehdy za boha neslo dolu 🤣

elencze
25. říj 2020

jo, šlo to blbě dolů a ani to nakonec nevypadalo dobře. Já teď dávám světýlka, květináč s vánoční hvězdou na podstavci, aby byla vidět. Letos uvažuju o koupi tohohle https://www.lidl-shop.cz/MELINERA-Okenni-LED-de...

sigyn
25. říj 2020

@mona91 My ted dáváme jen blikačky, ale máme i "samolepky" na okno, tuším z Lidlu za pár korun. Drží to tam podtlakem (?), pak stačí jen lehce nazvednout okraj a je to hned dole, žádné lepení, žádné zbytky, ani upatlané okno. Ten sníh, co se dříve používal, pak ztvrdnul, takže se musel z toho okna odlupovat, zůstal tam z toho takový lepivý sajrant a fleky. Ale třeba mezitím tu technologii polepšili.

nikoulinka
25. říj 2020

Já už poslední tři roky maluju na okno stetcem a bilou zubní pastou (max jen nějaká s proužkem). Nestojí to moc, dobře to provoní, a jde to krásné umýt. Dokonce mi nevadí ani puštěné topení. A to nejsem žádný malíř. Udělám jen kopec, na něm domecek, pár vloček, Kostel a hotovo 😂

klokanka31
25. říj 2020

@mona91 Já používám sníh každý rok, vždy to pak umyju vodou s jarem a po sněhu ani památka.

mona91
autor
25. říj 2020

@klokanka31 a jaky konkrétně prosim?

alcar
25. říj 2020

Ja jsem kdysi davno take mela snih a nebyl problem ho pak umyt. Ale dela fleky, takze je treba umyt holt cele okno, aby tam nic nezustalo.