Jsem bez nápadů! ☹ Potřebuji pomoc! ☹ 😀 😀 😀
Holky, co a komu budete kupovat? U nás každý všechno má a tak něco vybrat je pěkně těžký!
Nesnáším ty dárky typu "postav si na poličku a otírej z nich prach" 😖
Tak co helpnete mi? 😀
Dobrý téma 😀 Jsem na tom úplně stejně,nejhorší jsou dárky pro babičku a dědu,oni všechno mají,nic nepotřebujou,ale naši měli loni dobrý nápad,babičce předplatili na rok Květy a dědovi taky časopis,jen už nevim jaký,taky se tady ráda nechám inspirovat. 😉
majina ahojda já kupuju manžovi takovej ten měkoučkej plyšovej župan s malejma kravičkama je žůžovej on mi dal takovej s včeličkama k narozkám 😉
mámě jsem koupila obraz od I. Huttnerový tu máma zbožňuje. Tátovi koupím dálniční známku nějaký čtivo a montérky (jako měl krteček). Bráchovi vůbec nevim asi nějakej smradík myslím že používá Adidas ale vždycky koupim ještě nějaký oblečení a tak.
Přesně táááák! Babička a děda! To je horor! A to babička ještě bude 2 dny před Vánocema slavit 70. narozeniny 😖
Jinak pro mamču mám vybraný fritovací hrnec ale dál nevím a nejhorší to je pro přítele! ☹
Jenže můj přítel je skoro na všechny parfémy alergický! Může mít jen Niveu a to mu kupuji pořád 😀 Oblečení musí mít jen 100% bavlnu takže když chci nějaký hezčí triko tak 500 jedna radost!
A co tchánovic?
majina to já bych právě nejradši kupovala dárky jen manžovi protože to se mi nakupuje nejlíp 😉
tak my máme u rodičů celkem jasno, dostanou kalendář s fotkama naší Maju, který jsem dělala, pak každý kosmetický balíček a vitamínový balíček, loni měl velký úspěch, jinak všechno ostatní směřujeme k naší dceři, takže jim to musí stačit. Nikomu jinému dárky nedáváme jen rodičům a sobě 😉
majina tak tchánovci mě bohudík netrápěj protože se s nima nestýkám a jestli jim něco koupí manža to nevim.... 😒
No to my naštěstí taky ne! jen fááákt rodičům, prarodičům a tchánovic! Ty tety a pratety, strýčkové... to už nás naštěstí přešlo! 😀
Ještě bych věděla pro tchýni ale pro tchána mě nic nenapadá! A protože je miluju tak jim něco koupit fááákt chci! 🙂
Jo tchánovci,to bude taky sranda,přijde mi,že se ty vánoční dárky pořád opakujou,určitě někomu zase koupim nějakou dárkovou kazetu s kosmetikou,tu koupim vždycky,když už mě opravdu nic nenapadá,pro manžela to bude snadný,ten už dnes mi zrovna nadiktoval,co všechno by potřeboval,tak to holt bude mít bez překvápka,a taky nevim,co malýmu,ještě z toho nemá rozum,asi ho nejvíc bude bavit ten balící papír,tak asi dostane něco potřebnýho,třeba jídelní židličku.
Vio.... a můžu se zaptat co si manžílek nadiktoval?
Přesně jak píše Majka, největší úspěch v celé historií dárku měly kalendáře, co jsem dala jeden rok taťkovi a babičce, zbytek večera už jen seděli a vyměňovali si je a babička už ho otáčí druhej rok, Byli neskutečně dojatí,a pokud nemáte ještě vlastní děti, tak zkuste vyštrachat staré fotky jak jste byli malý, nebo diačky, Fakt úspěch zaručen, byly tam i fotky společné rodiné, na kterých byl děda(bohužel je už 5.let po smrti) no prostě od toho kalendáře nemohla odtrhnout oči. Loňské vánoce jsem jim dala upravená alba z naší svatby, a doufám,že příští rok už to bude s naším prckem. Loni jsme dělali kalendáře pro manželovu část rodiny a opět slavily neskutečný úspěch.
No tak pro švagrovou máme potah na volant co dlouho scháněla,pro maminy njáký kosmetický přípravky proti vráskám,mému tátovy lahvinka archívního domácího vínka,manželovy koupím pěkný skleněný korbel s pokličkou ,babička dostane kalendář s fotkama ze svatby a malý Klaudinky a korát teda nevím tchánovy a ségře ☹
Tak koženej pásek,termoprádlo pod oblečení na zimu na sport,čepici,voňavku 😉
manžovi koupím ty dupačky miluju tatínka, Tchýňce to bude letos snadnější staví baráček tak něco pěkného z ikei, protože vánoční kazety už mi leta sabotuje a pak je rozdává dál.
U nás budou první vánoce ve třech, tak na programu bude asi Nellinka 😉 Jinak jsem manžovi už koupila stříbrný řetízek(řetěz podle mě), ale nevydržela jsem a už ho nosí. Nějaký oblečení co si nadiktoval, že chce, půjdem stejně koupit spolu. Asi ho překvapim nějakým dobrým DVD, nebo CD. A koupim mu nějakou fakt hezkou bonsaj 😉
Jo a taky je u nás zvykem, na zabalený dárek přidat stírací los 😀
ten los je dobrej nápad. Ještě se přikláním kdobré knížce
Koukala sem na net a tchýni koupím nějakou aroma lampu... ona si ji přeje tak proč nééééé! Mamce teda ten friťák. Přítelíčkovi asi mikču a nějaký legrační trenkoslipy+ostatní blbůstky jako ty spreje, vodu po holení atd.
Dál nevím! 😀
No to je dobrý nápad!!!! Řetízek s náramkem.... ten sem mu dala asi před 2 lety!
Ten kalendár je super nápad!
Inak, ja som urobila obrovskú objednávku na www.aurednik.cz a dotvorím to. Pre babičku máme mnou malované hodvábne puzdro na brýle, manželovi kúpim biele triká a namalujem na ne a napíšem niečo - momentálna inšpirácia - myslím, že to urobí radosť, keď tam dám niečo zo seba. Neteri pletiem, synovi tiež... 😉
S tím kalendářem mě to už taky napadlo 😎 ,ale letost to asi nestihnu 😒 .Po porodu budu ráda, že budu ráda. Já mám pro manžu koženou peněženku od Bati a pak mu dám parfém od Bosse, to má moc rád. A možná něco na sebe,ještě se uvidí.
Pro zbytek asi koupím nějaké povlečení nebo prostěradla nebo něco podobného. Letos vzhledem k miminku se mi to nechce teda vůůůůbec řešit!
Já jelikož nejsem manuelně zručná, tak spoléhám na obchody 😀
Jo s tím losem jsem začala já a teď už to dělaj u nás všichni, je to zábava a natahuje se doba při rozbalování dárků 🙂
No vidá! Pouzdro na brýle! To se hodí! Díky za pomoc! 😉
Ještě mám pro Vás jeden tip,co jsem dávala loni. Mamce jsem dala poukaz do Bati,bráchovi a mamčinýmu příteli poukaz do Datartu a mělo to úspěch. Mají to v různých hodnotách, tak si můžete vybrat Mně osobně by se taky takový dárek líbil.
Ted mám doma nějaké poukazy za 500Kč do Hypernovy-dá se za to koupit uplně cokoliv,tak to možná taky někomu dám,at nemusím řešit dárky.
taky jsem přemýšlela manžovi koupit hodinky, axenty 😵
To je dobrý nápad, to by se mi taky líbilo 😎
Hodinky jsou myslím dobrý tip. Já si je přála,vybrala a dostala loni 🙂
ty poukazy myslím 😀
já je dostala za porod 😀
majína dííííky za tuto téma jsem taky bezradná...tak šup někdo s nějakým tipem 🙂